Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Baschetbaliştii de la Sibiu au sărbătorit mai ceva ca în NBA câştigarea Cupei României! Au ridicat trofeul pentru prima dată în istorie

VIDEO | Baschetbaliştii de la Sibiu au sărbătorit mai ceva ca în NBA câştigarea Cupei României! Au ridicat trofeul pentru prima dată în istorie

Baschet

Comentarii

Sibienii s-au simţit ca la ei acasă la Cluj, unde au reuşit să câştige pentru prima dată în istorie Cupa României. Au învins-o în finală pe CSM Oradea, campioana en-titre a Superligii Naţionale de Baschet, cu scorul de 88-78.

Baschetbaliştii de la Sibiu au rescris istoria clubului: au obţinut în premieră Cupa României şi au câştigat primul trofeu după o pauză de 20 de ani. În 1999, CSU Sibiu câştiga titlul. 
 
În finală, Sibiu a învins-o pe CSM Oradea, scor 88-78, după ce în semifinale trecuse de U Banca Transilvania Cluj, echipa care câştigase ultimele trei ediţii ale Cupei României. 
 
”Este cel mai bun feeling de până acum, de când fac eu baschet, mai ales la seniori. Mă bucur enorm că am putut câştiga acest trofeu, aici, în faţa familiei mele. Acum ne luptăm din răsputeri să câştigăm şi campionatul”, a declarat Claudiu Dragoste la finalul meciului cu Oradea. 
 
 ”A fost un meci intens, a fost un meci bun pentru noi, am făcut o apărare bună şi am reuşit să oprim probabil cea mai bună echipa la ora actuală, cea mai în formă echipă. Mă bucur că băieţii au reacţionat în felul acesta şi evident, sunt foarte, foarte mândru”, a anunţat antrenorul Dan Fleşeriu. 
 

Afla mai multe despre: cupa romanieicsu sibiucsm oradea 

viewscnt
Articole similare