Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Basel-Benfica 5-0 | Scorul serii în Liga Campionilor. Ceasul elveţian a mers pe repede înainte

VIDEO | Basel-Benfica 5-0 | Scorul serii în Liga Campionilor. Ceasul elveţian a mers pe repede înainte
Comentarii

Basel n-a avut milă de Benfica şi a făcut scorul serii în Liga Campionilor. Elveţienii au câştigat cu 5-0 şi urcă pe locul al doilea în Grupa A, după Manchester United

Basel şi Benfica se mai întâlniseră de două ori în Liga Campionilor, iar elveţienii nu reuşiseră să câştige niciodată. În plus, în ambele partide s-au dat patru goluri, record spulberat în confruntarea de azi.

Gazdele au început meciul cum nu se poate mai bine, iar în minutul doi era deja 1-0. Lang profită de o greşeală mare a defensivei lui Benfica şi deschide scorul cu un şut simplu, în poarta goală.

După 20 de minute, tabela este modificată din nou. Oberlin e servit ideal de Steffen şi trimite pe sub portarul Cesar şi stabileşte scorul primei reprize.

Wolfswinkel face 3-0 pentru Basel în minutul 59, iar veştile proaste nu se opresc aici. În minutul 62, Almeida vede cartonaşul roşu şi Benfica va trăi finalul de meci în 10 oameni, dar şi în genunchi.

Oberlin face ”dubla” în minutul 69 când marchează pentru 4-0, iar scorul final e stabilit de Riveros, în minutul 76.

În urma acestui rezultat, Basel urcă pe locul doi în Grupa A, cu trei puncte, în timp ce Benfica e pe ultimul loc, fără punct şi cu un golaveraj catastrofal: 1-7

Afla mai multe despre: baselbenficaliga campionilor,  

viewscnt
Articole similare