Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bastian Schweinsteiger a marcat din nou pentru Bayern Munchen, în meciul său de retragere

VIDEO | Bastian Schweinsteiger a marcat din nou pentru Bayern Munchen, în meciul său de retragere
Comentarii

Fostul internaţional german Bastian Schweinsteiger a înscris un gol în meciul său de retragere de la Bayern Munchen, club la care a cunoscut cele mai mari performanţe ale carierei. Schweinsteiger a marcat chiar împotriva actualei sale formaţii, Chicago Fire, într-o partidă câştigată de Bayern cu 4-0.

75.000 de oameni au fost prezenţi pe Allianz Arena, marţi seară, pentru a-l vedea la lucru pentru ultima oară pe Bastian Schweinsteiger, în tricoul echipei bavareze. Mijlocaşul a jucat în prima repriză pentru Chicago Fire, iar în cea de-a doua pentru Bayern, purtând numărul 31. Cu acelaşi număr au evoluat, de altfel, şi ceilalţi jucători ai campioanei Germaniei.

În minutul 84, mijlocaşul ajuns la 34 de ani a reuşit să marcheze ultimul său gol pentru Bayern, din voleu, după o centrare a lui Alaba. Celelalte goluri au fost înscrise de Serge Gnabry, Sandro Wagner şi Arjen Robben.

17 ani a jucat Schweinsteiger pentru Bayern Munchen, între 1998 şi 2015. El mai are contract cu Chicago Fire până la finalul anului.

Afla mai multe despre: schweinsteigerbayernretragere 

viewscnt
Articole similare