Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Bătaie ca în filme într-un restaurant. Doi sportivi au făcut scandal din cauza unei femei

VIDEO | Bătaie ca în filme într-un restaurant. Doi sportivi au făcut scandal din cauza unei femei

Sporturi americane

Comentarii

Cel mai fierbinte conflict din SUA este departe de se fi încheiat. Înşelat de superba sa soţie, Lana, Rusev s-a hotărât să ia atitudine. După trei săptămâni în care a fost nevoit să îndure umilinţele frumoasei blonde şi a amantului Bobby Lashley, wrestlerul bulgar a cedat nervos şi a mers să îşi facă singur dreptate. Momentul va putea fi urmărit în exclusivitate la Telekom Sport, vineri, de la ora 23:30.

Aflat în mijlocul unui interviu în care se pregătea să explice clipele prin care trece din momentul în care a fost înşelat, Rusev a fost întrerupt de un mesaj video al Lanei şi al lui Bobby Lashley. Cei doi amorezi păreau cât se poate de fericiţi, la un restaurant, acolo unde luau cina împreună. 

Din nefericire pentru protagoniştii acestui adulter, Rusev ştia cu exactitate unde se află amantul şi soţia sa. Bulgarul s-a dus exact în localul în care cinau cei doi şi l-a luat la bătaie pe Bobby Lashley, Spiritele au fost cu greu calmate, doar datorită forţelor de ordine.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe