Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bătaie ca-n ringul de K1, pe un teren de fotbal. "Pumnul lui Superman" nu a fost destul pentru a-l răpune pe portarul advers

VIDEO | Bătaie ca-n ringul de K1, pe un teren de fotbal. "Pumnul lui Superman" nu a fost destul pentru a-l răpune pe portarul advers
Comentarii

Jucătorii celor de la Flamengo şi Corinthians au fost implicaţi într-o bătaie generală, duminică, pe stadionul Kleber Andrade, din Cariacica, Espirito Santo, într-o partidă din semifinalele campionatului brazilian de tineret sub 20 de ani.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, după ce în tur gazdele se impusese cu 2-1. Portarul celor de la Flamengo, Hugo Souza, a apărat lovitura o lovitură de pedeapsă, în timpul regulamentar, fiind cel mai bun jucător al formaţiei sale. La final, jucătorii celor de la Flamengo, în frunte cu Souza au declanşat fiesta, chiar în faţa adversarilor lor.

Frustraţi şi furioşi de deznodământ, mai mulţi jucători ai celor de la Corinthians s-au îndreptat către Hugo Souza şi au început să-i adreseze injurii şi să-l îmbrâncească. Acesta a ripostat, fiind cu cu un cap mai mare decât agresorii săi, însă din spate au venit întăriri.

Fundaşul Raul Gustavo de la Corinthians s-a crezut Supermen şi a sărit peste întregul grup, lovindu-l cu pumnul în plină figură pe portarul advers, insuficient pentru a-l răpune. Ori Souza este extrem de rezistent, ori Raul nu a lovit cum trebuie.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare