Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bătaie generală în NBA. LeBron James l-a lovit şi i-a dat sângele pe faţă lui Isaiah Stewart. Ce s-a întâmplat după ciocnirea dintre cei doi

VIDEO | Bătaie generală în NBA. LeBron James l-a lovit şi i-a dat sângele pe faţă lui Isaiah Stewart. Ce s-a întâmplat după ciocnirea dintre cei doi

NBA

Comentarii

Meciul din NBA dintre Detroit Pistons şi LA Lakers, desfăşurat duminică, a fost întrerupt minute bune, în al treilea sfert, după ce LeBron James (Lakers) l-a lovit cu cotul în figură pe Isaiah Stewart (Pistons), informează presa internaţională.

Într-un duel pentru recuperarea balonului între James şi Stewart, primul l-a lovit pe jucătorul gazdelor în zona ochiului. Cu sângele curgându-i pe faţă, Stewart a încercat să-şi facă singur dreptate. El i-a alergat pe jucătorii oaspeţi pe tot terenul fiind cu greu împiedicat să provoace o bătaie generală de coechipierii lui, de staff-ul echipei şi de agenţii de ordine.

Situaţia s-a calmat după ce Stewart a plecat la cabine.

Pentru gestul său, LeBron James a fost eliminat, la fel şi Stewart, pentru scandalul pe care l-a provocat. Implicat şi el în altercaţia produsă de Stewart, Russell Westbrook (Lakers) a primit un fault tehnic.

Aceasta este a doua eliminare suferită de vedeta echipei LA Lakers în 19 sezoane petrecute în NBA. Prima lui eliminare a avut loc în noiembrie 2017, când James era la Cleveland Cavaliers, pentru proteste la adresa arbitrilor, la meciul cu Miami Heat.

Duminică, Lakers s-au impus cu 121-116.

Afla mai multe despre: lebron james 

viewscnt
Articole similare