Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bătaie generală la finalul meciului Germania - Suedia. Ce nu s-a văzut la TV. Nemţii au cerut scuze printr-un comunicat oficial

VIDEO | Bătaie generală la finalul meciului Germania - Suedia. Ce nu s-a văzut la TV. Nemţii au cerut scuze printr-un comunicat oficial

Cupa Mondială

Comentarii

La finalul meciului Germania - Suedia, scor 2-1, mai mulţi membri ai staff-ului german au mers şi s-au bucurat la banca suedeză, provocând nemulţumirea învinşilor.

"Asta m-a enervat cu adevărat şi m-a supărat. Au alergat în direcţia noastră şi au făcut gesturi sub nasul nostru. Au fost destui pe banca noastră care au fost enervaţi. Am fost foarte supărat. Nu se face aşa ceva. Vă felicitaţi şi lăsaţi adversarul cu tristeţea lui, nu reacţionaţi aşa, atât de tare. Sfârştiul discuţiei", a declarat selecţionerul suedez Janne Andersson, potrivit Le Figaro.
 
Omologul său german, Joachim Low, spune că nu a văzut incidentele. "După fluierul de final, eram concentraţi pe alte lucruri cu asistenţii mei, am sărbătorit, nu am văzut gesturile către banca suedeză".
 
"Ursäkta!", a scris federaţia germană, "scuze" în limba suedeză, pe contul de Twitter.
 
"A fost un meci plin de emoţii. La final, unele reacţii sau gesturi ale stafului nostru către banca suedeză au fost prea emoţionale. Nu este modul nostru de a o face", se mai arată în mesajul germanilor.
 
Germania, campioana mondială en-titre, a învins Suedia, scor 2-1, sâmbătă, la Soci, cu un gol marcat de Toni Kroos, în minutul 90+5.

 

Afla mai multe despre: suediagermaniacampionatul mondialtoni kroos 

viewscnt
Articole similare