Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bătaie generală la meciul Anglia-Ungaria! Fanii maghiari i-au făcut pe poliţişti să se retragă de pe stadion, după gestul de îngenunchere de la începutul meciului

VIDEO | Bătaie generală la meciul Anglia-Ungaria! Fanii maghiari i-au făcut pe poliţişti să se retragă de pe stadion, după gestul de îngenunchere de la începutul meciului
Comentarii

La meciul dintre Anglia şi Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, fanii au sărit la bătaie pe Wembley, iar forţele de ordine au fost nevoite să intervină.

Potrivit BBC, la începutul meciului în sectorul rezervat fanilor unguri au izbucnit aceste indente, forţele de ordine fiind nevoite să intervină. Fanii maghiari au sărit la bătaie, iar poliţiştii au părut depăşiţi de situaţie.

Fanii maghiari i-au făcut pe poliţişti să se retragă de pe stadion

Pe filmări se vede un conflict între fanii maghiari şi poliţiştii britanici, care au fost nevoiţi să intervină pe arenă. Oamenii legii au folosit bastoanele, dar par să dea înapoi şi se regrupează în tunelul care duce către tunelul ultraşilor. Evenimentele au avut loc chiar la începutul meciului. 

Conform Sky Sports, o parte dintre fanii maghiari au batjocorit momentul în care jucătorii englezi au îngenuncheat contra rasismului. După acest incident, poliţia a intervenit, iar totul a degenerat într-un conflict. Un fan maghiar a fost arestat. 

”Imediat după începerea partidei, poliţiştii au pătruns pe gazon pentru a aresta un spectator care a abuzat rasial un steward. A urmat o tulburare minoră, în care s-au implicat şi alţi spectatori. Ordinea a fost restabilită rapid şi nu au mai existat incidente”, a precizat Poliţia metropolitană britanică.

Pentru meciul de marţi seara, au făcut deplasarea în Anglia 800 de fani maghiari. 

Afla mai multe despre: anglia-ungaria-wembley 

viewscnt
Articole similare