Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bătaie în faţa curţii lui Adrian Mititelu, în momentul în care a fost "săltat" de poliţişti. "Bă, ia vino încoace!"

VIDEO | Bătaie în faţa curţii lui Adrian Mititelu, în momentul în care a fost "săltat" de poliţişti. "Bă, ia vino încoace!"
Comentarii

Lucrurile au degenerat, joi seară, în faţa curţii lui Adrian Mititelu, acolo unde s-au strâns numeroşi jurnalişti, dar şi suporteri ai echipei FCU Craiova.

În momentul în care Adrian Mititelu a fost încătuşat şi preluat de poliţişti, mai mulţi indivizi ce par a fi suporteri ai echipei din Liga 2-a, FCU Craiova, patronată de Mititelu, s-au năpustit asupra jurnaliştilor prezenţi la faţa locului, cu camerele de filmat.

Pe fundal se puteau auzi rudele lui Adrian Mititelu disperate de necazul care le-a lovit familia:

"De ce mi-l luaţi? Este nevinovaaaat!"

VIDEO:

 

Omul de afaceri a primit sentinţa în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Roş-albaştrii au plătit atunci 1.4 milioane de euro, în condiţiile în care ANAF avea pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei din Bănie.

"Am rămas stupefiat, sunt condamnat fără să fi făcut vreo faptă penală. Eu, pentru un jucător pe care nici nu am mai apucat să operez transferul, sunt condamnat să fac trei ani de închisoare. M-au condamnat nevinovat. O să merg la CEDO, dar până atunci fiecare zi de puşcărie nu se mai întoarce niciodată înapoi. E o răzbunare a celor care mi-au făcut atât rău. O să vedeţi în zilele următoare, avocaţii mei o să aducă la cunoştinţă toate abuzurile făcute. Are o legătură faptul că am readus echipa în prim plan. Sunt acasă, dar mă pregătesc să mă predau", a declarat Adrian Mititelu în exclusivitate pentru AS.ro.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare