Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | BĂTAIE în tribunele de la Botoşani! Fanii celor de la Poli Iaşi şi FC Botoşani şi-au împărţit pumni. Stewarzii au picat la mijloc, încasând din ambele părţi

VIDEO | BĂTAIE în tribunele de la Botoşani! Fanii celor de la Poli Iaşi şi FC Botoşani şi-au împărţit pumni. Stewarzii au picat la mijloc, încasând din ambele părţi

Fotbal

Comentarii

Tensiunile au depăşit orice limite la partida dintre Poli Iaşi şi FC Botoşani. Suporterii celor două formaţii şi-au împărţit pumni şi picioare în tribune, în prima repriză, după ce fanii botoşenenilor i-au acuzat pe ieşeni de lipsă de fair-play. De la reproşuri până la înjurături şi ameninţări a fost un drum extrem de scurt.

Suporterii celor două formaţii şi-au împărţit pumni, fiind cu greu despărţiţi de cordonul de stewarzi, aproximativ 15 la număr. Din păcate pentru împăciuitori, fanii celor două formaţii şi-au îndreptat, apoi, atenţia către ei. Oamenii de ordine s-au trezit într-o ploaie de lovituri din ambele părţi. Din fericire, au rezistat eroic şi au reuşit să-i potolească pe bătăuşi. 

VIDEO | BĂTAIE în tribunele de la Botoşani! Fanii celor de la Poli Iaşi şi FC Botoşani şi-au împărţit pumni

Gazda FC Botoşani, astăzi are statut de oaspete, după ce le-a permis colegilor de la Poli Iaşi să-şi dispute partidele de pe teren propriu pe arena lor. Cu toate acestea, ieşenii au pus osul la bătaie şi au arătat că nu au nicio altă obligaţie faţă formaţia din Botoşani. De aici şi nemulţumirile suporterilor botoşeneni, care i-au acuzat pe ieşeni de lipsă de fair-play.

Într-un final, a fost nevoie de intervenţia jandarmilor, care au decis evacuarea galeriei celor de la Poli Iaşi.

viewscnt
Articole similare