Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bătăuşul Filip Jazvic şi-a găsit echipă, la un an distanţă după ce l-a "şifonat" bine pe "Moggi de România"

VIDEO | Bătăuşul Filip Jazvic şi-a găsit echipă, la un an distanţă după ce l-a "şifonat" bine pe "Moggi de România"

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul croat Filip Jazvic a reuşit să se facă remarcat în fotbalul românesc mai mult prin bătaia aplicată directorului departamentului de scouting de la Hermannstadt, Răzvan Zamfir, zis şi "Moggi de România", decât prin golurile sale. Zilele acestea, la mai bine de un an de la incident, jucătorul şi-a găsit un nou angajament.

Se întâmpla în luna iulie a anului trecut. Filip Jazvic, pe atunci la FC Hermannstadt, a avut o dispută aprinsă cu directorul departamentului de scouting din club, Răzvan Zamfir, la capătul căreia lucrurile au degenerat, iar românul a ieşit destul de şifonat. La mai bine de un an de la acel incident, Filip Jazvic a reuşit să se întoarcă în fotbal, semnând cu formaţia de ligă secundă din Croaţia, Cibalia.

Cum a ajuns Filip Jazvic în România

Croatul Filip Jazvic a ajuns în România în 2014, atunci când CFR Cluj l-a adus din ţara sa natală, după ce evoluase la Hrv Dragovoljac, NK Istra şi Inter Zapresic. La un an distanţă, Jazvic se transfera la ASA Târgu Mureş, unde reuşea cel mai bun sezon al carierei sale. În 2016, pleca de la Târgu Mureş în Israel, la Hapoel Haifa, iar în martie 2017 s-a întors în România, la Universitatea Craiova.

La trei luni distanţă, îi este reziliat contractul şi urmează un periplu pe la Arka Gdynia, Olimpia Grudz (ambele Polonia) şi Zeljeznicar (Bosnia), timp de un an şi jumătate, până în ianuarie 2019, când avea să ajungă în România pentru a treia oară, de data aceasta la Hermannstadt.

VIDEO cu incidentul: 

De ce l-a lovit Filip Jazvic pe Răzvan Zamfir, zis şi "Moggi de România"

Nu avea să găsească ce spera. Formaţia din Sibiu avea probleme financiare, salariile întârziau, iar accidentarea lui Jazvic i-a determinat pe şefi să-l pună pe liber pe jucător. Mai bine zis, să încerce. După un schimb de replici cu şeful departamentului de scouting al clubului, Răzvan Zamfir, Filip Jazvic şi-a pierdut cumpătul şi i-a plasat doi pumni în figură "adversarului" său.

"Mi-a spus că antrenorul nu mă mai doreşte. Eu am spus, cum este posibil aşa ceva dacă încă nu m-a văzut. A spus că antrenorul vrea să vină cu jucătorii lui. Am spus că nu e nicio problemă, că voi rămâne până îmi dau salariul la zi. I-am spus că voi face plângere la FIFA şi, pentru fiecare lună în care nu mă plătesc, voi face din nou plângere la FIFA. Atunci a început să se enerveze. A început să vorbească foarte urât, mi-a zis că a terminat-o cu mine şi că nu vrea să mai vorbească cu mine. Am spus ok. S-a ridicat şi s-a dus spre parcare. I-am spus, măcar o dată în viaţă fii bărbat şi spune-mi adevărul în faţă, nu mă mai minţi că îmi dai banii. În acel moment s-a întors şi a încercat să mă lovească, iar eu am ripostat. El a încercat din nou să mă lovească, aşa că l-am mai lovit şi eu odată" a mărturisit şi Jazvic, imediat după incident.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare