Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bate vântul la casele de bilete de la Arena Naţională. Fanii FCSB-ului, dezamăgiţi de jucătorii lui Becali: "Nu venim pentru ei"

VIDEO | Bate vântul la casele de bilete de la Arena Naţională. Fanii FCSB-ului, dezamăgiţi de jucătorii lui Becali: "Nu venim pentru ei"

FCSB

Comentarii

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB de la finalul acestei săptămâni promite să aducă cea mai mare audienţă din ultimii ani. 30.000 de spectatori a fost media în ultimele sezoane pe Arena Naţională.

Deşi Dinamo va fi gazdă de această dată, tot fanii roş-albaştrilor se anunţă în număr mai mare. În ultima etapă disputată în Liga I, FCSB a remizat alb, pe propriul teren, cu Academica Clinceni, iar Dinamo a pierdut în deplasarea de la FC Voluntari, scor 1-2.

"Sper să fie un fotbal mai bun ca cel de aseară, de la meciul cu Clinceni. Cred că o să fie un joc bun şi sper să câştige băieţii noştri de la Steaua" , a declarat unul dintre suporterii roş-albaştrilor.

Cel de-al 176-lea episod din "Eternul Derby" le găseşte pe Dinamo şi FCSB într-o situaţie deloc plăcută. Ambele şi-au dezamăgit fanii în startul noului an.

"Vin pentru echipă, pentru jucători mai puţin, pentru că nu respectă spectatorii care vin la meci, suporterii care îi încurajează. Vin câteodată cu inima îndoită. Sperăm să îşi revină şi cu noroc să câştige şi campionatul" , a spus un alt fan.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare