Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayer Leverkusen umilită pe teren propriu! Toate golurile marcate marţi în Bundesliga sunt AICI

VIDEO | Bayer Leverkusen umilită pe teren propriu! Toate golurile marcate marţi în Bundesliga sunt AICI
Comentarii

Toată etapa din Bundesliga s-a focusat pe marele derby dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen. Dar, a fost spectacol şi în celelalte meciuri ale zilei, transmise în direct de Telekom Sport.

La Bremen, Gladbach a fost ţinută în şah şi nu a putut trece de Werder, încheind la egalitate, 0-0. A fost singurul meci fără goluri, marţi, în Germania.

Surpriza zilei s-a înregistrat la Leverkusen. Gazdele au fost ridiculizate de Wolfsburg, care a condus cu 4-0 pe BayArena. Pongracic a făcut un meci mare şi a reuşit "o dublă". Bayer a redus pe final din handicap, dar s-a terminat 1-4!

La Frankfurt, Eintracht a avut forţa să revină de la 1-3 şi să egaleze în ultimele zece minute ale confruntării cu Freiburg. Kamada şi Chandler au marcat golurile prin care Eintracht a terminat 3-3 duelul cu formaţia oaspete.

În total, în Bundesliga, s-au marcat marţi 12 goluri. Cinci dintre ele in Leverkusen - Wolfsburg şi alte şase în Frankfurt - Freiburg. Derby-ul a fost tranşat de execuţia superbă a lui Kimmich. Rezumatul acestui meci AICI.

Rezumat Bayer Leverkusen - Wolfsburg 1-4

Rezumat Eintracht Frankfurt - Freiburg 3-3


 

  • Bayer Leverkusen - VFL Wolfsburg 1-4 (Baumgartlinger 85 / Pongracic 43, 75, Arnold 65, Steffen 68)

Min 85. Gazdele reuşesc să reducă din handicap prin Baumgartlinger

Min 75. Pongracic reuşeşte dubla pentru oaspeţi. Incredibil ce se întâmplă pe BayArena. Una dintre cele mai în formă echipe din campionat este umilită de Wolfbsburg

Min 68. Este chiar 3-0 pentru oaspeţi. Marchează şi Steffen, tot cu capul, după o centrare din flancul stâng

Min 65. Wolfsburg se desprinde la 2-0. A marcat Arnold pentru formaţia oaspete. Şutul său din lovitură liberă a fost deviat in poartă.

Min 43. Gol pentru Wolfsburg. A marcat Pongracic, printr-o lovitură de cap

Bayer Leverkusen este una din cele patru formaţii cu maximum de puncte obţinute în aceste prime două etape disputate în pandemie, alături de Bayern Munchen, Borussia Dortmund şi Hertha Berlin.

Gazdele se află pe locul 4 şi înfruntă ocupata locului 6, VFL Wolfsburg şi ea angrenată în calificarea pentru sezonul următor al cupelor europene. Chiar dacă este uşor favorită, partida dintre cele două formaţii se anunţă una deschisă oricărui rezultat.


 

  • Eintracht Frankfurt - Freiburg 3-3 (Andre Silva 34, Kamada 79, Chandler 83 / Grifo 29, Petersen 67, Holer 70)

Min 83. Eintracht reuşeşte să egaleze. De aceasta dată la finalizare se află Timothy Chandler. Revenire spectaculoasă a gazdelor

 

Min 79. Gol pentru Eintracht Frankfurt! A marcat, japonezul Daichi Kamada, după o gafă în defensiva oaspeţilor

Min 70. Freiburg se desprinde! Lucas Holer face 3-1 pentru oaspeţi

Min 67. Petresen marchează al doilea gol al formaţiei oaspete

Min 34. Eintracht reuşeşte să marcheze pentru 1-1. Gazdele revin rapid în meci, iar reuşita îi aparţine lui Andre Silva

Min 29. Acţiune prelungită de atac a oaspeţilor, Grifo pătrunde în careu şi şutează. Mingea pare deviată, dar se scurge în poarta lui Eintracht. 1-0 pentru Freiburg

Atât Eintracht Frankfurt, cât şi Freiburg, sunt două dintre formaţiie care n-au adunat nicio victorie în cele două etape disputate, iar situaţiile lor din clasament s-au complicat. Paradoxal, oaspeţii stau mai bine în clasament, pe locul 7, însă vin tare din spate Hertha, Koln, Hoffenheim şi Schalke, iar lupta pentru locul 6 ce duce în Europa League este aprigă.

De partea cealaltă, gazdele au un sezon dezamăgitor. După ce anul trecut şi-au câştigat dreptul de a evolua în grupele Europa League, lupta pe mai multe fronturi i-a dovedit în acest sezon. Vin după cinci înfrângeri consecutive şi se află pe locu 14, cu 28 de puncte, la doar patru în faţa locului ce duce la baraj cu o formaţie din Bundesliga 2.



  • Werder Bremen - Borussia Monchengladbach 0-0

Gazdele de la Bremen se află într-o situaţie delicată, la şase puncte distanţă de prima poziţie care se salvează de la retrogradare, ocupată pentru moment de Mainz. După începutul ezitant avut după această perioadă de pandemie, scor 1-4 cu Levekusen, Bremen s-a impus pe terenul celor de la Freiburg şi au revenit în lupta pentru salvare.

De partea cealaltă, Borussia Monchenglabach are un obiectiv diametral opus. Se află la mare luătă cu RB Leipzig şi Bayer Leverkusen pentru ocuparea unui loc care să ducă în grupele Ligii Campionilor. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare