Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern a câştigat cu Furth! Borussia Dortmund a umilit-o pe Gladbach, scor 6-0. Leipzig a dat de pământ cu Hertha! Rezumatele complete din Bundesliga

VIDEO | Bayern a câştigat cu Furth! Borussia Dortmund a umilit-o pe Gladbach, scor 6-0. Leipzig a dat de pământ cu Hertha! Rezumatele complete din Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Duminică au avut loc alte 3 meciuri din etapa cu numărul 23 a campionatului german

Bayern a câştigat cu Furth! Borussia Dortmund a umilit-o pe Gladbach, scor 6-0. Leipzig a dat de pământ cu Hertha! Rezumatele complete din Bundesliga

Bayern a avut emoţii până şi cu ultima clasată Greuther Furth. Oaspeţii au deschis scorul la Munchen prin golgheterul echipei, suedezul Branimir Hrgota. Bayern s-a trezit la pauză.

Lewandowski a punctat în secunda 30 din partea a doua. Griesbeck, omul lui Furth, care îşi dăduse autogol şi în meciul tur, a comis-o din nou şi a adus-o pe Bayern în avantaj. Lewandowski a reuşit dubla şi a risipit emoţiile pentru bavarezi. A fost golul 28 al polonezului în acest sezon în Bundesliga. Chupo Moting a închis tabela la 4-1 după pasa lui Gnabry.

Dortmund a obţinut cea mai clară victorie a sa din acest sezon, după ce a pulverizat-o pe Gladbach, cu un incredibil 6 la 0. Reus a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren. Căpitanul echipei lui Marco Rose a înscris două dintre goluri şi a pasat decisiv de alte trei ori. Malen, Wolf, Moukoko şi Can din penalty au marcat celelalte goluri, iar Dortmund i-a administrat lui Gladbach cel mai sever eşec din ultimii 65 de ani, în confruntările directe. Borussia s-a apropiat din nou la şase puncte de liderul Bayern, în timp ce formaţia lui Adi Hutter se află la doar patru puncte de locul de baraj, ocupat de Augsburg.

Leipzig a urcat pe locul 4 în Bundesliga, după ce a umilit-o pe Hertha, chiar la Berlin. Jocul a fost echilibrat mai bine de o oră. Henrichs a înscris unicul gol al primei reprize, iar Jovetic a marcat imediat după pauză. Echilibrul s-a rupt însă în minutul 62, când Kempf a făcut penalty şi a fost eliminat.

Nkunku a înscris de la punctul cu var şi după trei minute a reuşit dubla. Francezul a ajuns la cota 13 în acest sezon. Leipzig nu s-a oprit şi până la final a mai punctat de trei ori. Olmo, Haidara şi Poulsen au penetrat şi ei poarta gazdelor, iar Leipzig s-a impus cu 6 la 1.

 

Afla mai multe despre: bundesliga-dormund-leipzig 

viewscnt
Articole similare