Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bayern a revenit şi s-a impus la Stuttgart! Borussia Dortmund a pierdut acasă cu FC Koln. Toate rezumatele zilei din Bundesliga le vezi AICI

VIDEO Bayern a revenit şi s-a impus la Stuttgart! Borussia Dortmund a pierdut acasă cu FC Koln. Toate rezumatele zilei din Bundesliga le vezi AICI

Bundesliga

Comentarii

Borussia Dortmund a pierdut pe teren propriu cu FC Koln, în timp ce Bayern Munchen s-a impus pe terenul lui VfB Stuttgart.

Bayern Munchen a fost condusă pe terenul lui Stuttgart, dar până la urmă a plecat cu toate punctele. Salvator în atâtea rânduri, Neuer a ieşit greşit, dar Coulibaly a profitat şi a marcat primul său în Bundesliga. Campioana Germaniei şi a Europei a întors rezultatul până la pauză. Coman a marcat frumos la coţul scurt. Apoi Lewandowski a reuşit unul dintre puţinele sale goluri din afara careului mare. În partea a doua, Doulgas Costa a înscris şi el pentru Bayern, care şi-a consolidat prima poziţie în clasament.

Borussia Dortmund a cedat surprinzător pe teren propriu cu FC Koln. Tunisianul Skhiri a reuşit o dublă, după două faze aproape indentice: cornere deviate în faţa porţii goale a gazdelor. Thorgen Hazard a marcat elegant pentru Borussia cu un sfert de oră înainte de final, dar galben negrii nu au mai avut forţa să egaleze şi au căzut pe trei în Bundesliga.

Pe poziţia a doua a urcat Leipzig, care s-a impus acasă cu nou promovata Bielefeld. Angelino a deschis scorul şi a ajuns la şase reuşite în toate competiţiile în acest sezon, cifră impresionantă pentru un fundaş lateral. Imediat după pauză, Nkunku a dublat avantajul pentru tauri. Putea fi 3-0, dar Sorloth a ratat un penalty. Klos a redus din diferenţă pentru Arminia.

Union Berlin şi Eintracht au oferit cel mai spectaclos meci al zilei în Bundesliga. În minutul 6 era deja 2-0 pentru echipa din capitală. Andrich şi Kruse au punctat pentru Union. A urmat o dublă reuşită repede de oaspeţi. Portughezul Andre Silva a marcat de două ori într-un interrval de 10 minute şi a egalat. Finalul a fost încins. Dost a adus-o pe eintracht în avantaj. Care a rezistat doar trei minute. Kruse a făcut şi el dubla şi a stabilit scorul final, 3-3.

Augsburg şi Freiburg şi-au împrţit punctele într-un duel de mijlocul clasamentului. Internaţionalul italian Grifo a deschis scorul pentru oaspeţi, cu al cincilea gol stagional. Vargas a reuşit egalarea cu 10 minute înainte de final.

Gladbach a făcut instrucţie cu Schalke, care se duce încet, dar sigur spre liga a doua. Neuhaus a deschis scorul pentru verzi. Raman a egalat după doar cinci minute, apoi s-a jucat la o singură poartă. Wendt a dus-o din nou în avantaj pe Gladbach şi a stabilit scorul pauzei. În repriza a doua, Thuram şi wolf au marcat şi ei, iar Borussia a obţinut prima victorie după două meciuri în care luase doar un punct.


Afla mai multe despre: bayern munchenborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare