Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern este din nou campioană în Germania! Victorie la scor cu Frankfurt. Au marcat Ribery şi Robben. Dortmund a câştigat cu Gladbach

VIDEO | Bayern este din nou campioană în Germania! Victorie la scor cu Frankfurt. Au marcat Ribery şi Robben. Dortmund a câştigat cu Gladbach

Bundesliga

Comentarii

Bayern a câştigat din nou titlul în Bundesliga după o victorie clară, 5-1, cu Eintracht Frankfurt.

Bayern Munchen a câştigat un nou titlu în Bundesliga după ce a trecut la scor de Eintracht Frankfurt. Meciul de pe Allianz Arena a fost emoţionant din toate punctele de vedere, pentru că Arjen Robben şi Franck Ribery, jucători care vor pleca de la bavarezi, şi-au trecut numele pe tabelă pentru ultima oară. 

Borussia Dortmund şi-a făcut treaba, a câştigat la Gladbach, 2-0, dar titlul l-au scăpat din mâini în urmă cu mai multe etape.


VIDEO | Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt 5-1 

Min. 78: Gol Bayern! Momente emoţionante pe Allianz Arena. După Ribery, a marcat şi Robben ultimul gol pentru Bayern. 

Min. 72: Gol Bayern! Ribery marchează ultimul gol pentru Bayern. 

Min. 58: Gol Bayern! Renato Sanches înscrie şi el, iar Bayern deja poate să sărbătorească un nou titlu de campioană. 

Min. 53: Doar trei minute au durat speranţele celor de la Dortmund. David Alaba a marcat după o respingere defectuoasă a portarului, iar titlul este la Munchen. 

Min. 50: Gol Frankfurt! Haller a marcat pentru oaspeţi, iar fanii lui Dortmund pot spera la o minune. 

Min. 4 Gol Bayern: Kingsley Coman deschide scorul pentru bavarezi, 1-0! În acest moment Bayern e campioană, indiferent ce se întâmplă în cealaltă partidă!

VIDEO | Borussia Monchengladbach - Borussia Dortmund 0-2

Min. 54: Gol Dortmund! Oaspeţii îşi majorează scorul prin căpitanul Marco Reus, dar va fi doar o victorie de moral. 

Min. 45: Gol Dortmund! Jadon Sancho marchează la finalul primei reprize, dar fanii oaspeţilor au stat cu emoţii în aşteptarea deciziei VAR. În cele din urmă, arbitrul a validat golul. 


Cu o singură partidă rămasă de disputat, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund sunt despărţite de doar două puncte, iar ambele au partide complicate în Etapa 34.

Bavarezii sunt la un singur pas de un titlu ce părea improbabil în etapa 20, când ocupau locul 3, la şapte puncte în spatele rivalilor din Dortmund.

BAYERN MUNCHEN - EINTRACHT FRANKFURT, LIVE pe Telekom Sport 2, 16:30

De atunci însă, Bayern n-a mai pierdut niciun meci în campionat şi ultimele 90 de minute îi găsesc cu 75 de puncte în clasament, două mai multe decât Borussia.

Totuşi, pentru Lewandowski & Co urmează un meci complicat, cu semifinalista Europa League Eintracht Frankfurt, formaţie care încă speră la o calificare în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor (locul 6, la un singur punct în spatele Borussiei Monchengladbach, echipa de pe locul 4).

Borussia Monchengladbach - Borussia Dortmund, LIVE pe Telekom Sport 4, 16:30

De cealaltă parte, Dortmund trebuie să câştige într-o deplasare extrem de dificilă, dacă vrea să mai spere la titlu. Gladbach are şi ea nevoie de victorie pentru a fi sigură de un loc în Liga Campionilor, iar meciul se anunţă unul extrem de disputat.

Urmăreşte ultima etapă din Bundesliga în direct pe Telekom Sport şi pe www.telekomsport.ro.
 

Afla mai multe despre: dortmundbayernlivetelekom 

viewscnt
Articole similare