Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern Munchen a cucerit din nou titlul în Bundesliga! Bavarezii, al optulea titlu la rând. Cum va arăta sărbătoarea în perioada pandemiei

VIDEO | Bayern Munchen a cucerit din nou titlul în Bundesliga! Bavarezii, al optulea titlu la rând. Cum va arăta sărbătoarea în perioada pandemiei

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a cucerit titlul cu numărul 30 din istoria clubului şi al optulea consectuiv. Bavarezii s-au încoronat campioni ai Germaniei în ediţia de campionat 2019-2020, care a fost zdruncinată de pandemia de coronavirus.

Meciurile de marţi din Bundesliga sunt aici VIDEO

Bayern Munchen s-ar fi putut încorona campioană a Germaniei încă din etapa cu numărul 31, dar Borussia Dortmund a câştigat pe final în deplasare, iar bavarezii au fost nevoiţi să amâne bucuria. 

Bayern Munchen e din nou campioană în Bundesliga

Totuşi, titlul a fost lămurit în etapa cu numărul 32, cu două etape înainte de finalul Bundesligii. Bayern Munchen a câştigat titlul cu numărul 30 în Bundesliga, al optulea consecutiv, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Werder Bremen, în etapa a XXXII-a a Bundesliga. Lewandowski a marcat în minutul 43.

Cu două etape şi câteva meciuri rămase de disputat, Bayern conduce în clasament cu zece puncte avans faţă de a doua clasată, Borussia Dortmund. Formaţia bavareză are 76 de puncte, iar Dortmund, de pe locul 2, 66 de puncte, şi încă trei meciuri de jucat. Astfel, echipa antrenată Hans-Dieter Flick nu mai poate pierde locul I.

Bayern Munchen poate face eventul, dacă va învinge, la 4 iulie, pe Bayer Leverkusen, în finala Cupei Germaniei.

Cum va arăta bucuria lui Bayern Munchen

Din cauza pandemiei de coronavirus, federaţia germană şi autorităţile au luat câteva măsuri în privinţa titlului de campioană. 

Federaţia germană a anunţat că echipa campioană şi echipele retrogradate nu vor fi anunţate decât după finalul ultimei etape. În cazul în care pandemia de coronavirus va întrerupe din nou Bundesliga, clasamentul final poate suferi modificări. 

Însă, dacă totul decurge conform planului, Bayern Munchen va primi titlul de campioană pe 27 iunie, când joacă împotriva lui Wolfsburg. 

Inclusiv ceremonia de decernare a trofeului va fi una total schimbată, întrucât doar 100 de persoane vor avea acces pe teren şi pe băncile de rezerve, din cauza măsurile de prevenţie. 

Tradiţionalul duş cu bere din Bundesliga va fi interzis, însă staff-ul şi jucătorii vor avea voie să sărbătorească în grup, în urma unor teste de depistare a COVID-19. 

Afla mai multe despre: bayern munchenbayern munchen campioana 

viewscnt
Articole similare