Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern Munchen a făcut un pas uriaş spre titlu, Borussia Dortmund riscă să rateze Champions League. Rezumatele zilei din Bundesliga

VIDEO | Bayern Munchen a făcut un pas uriaş spre titlu, Borussia Dortmund riscă să rateze Champions League. Rezumatele zilei din Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Rezumatele zilei din Bundesliga.

Dortmund - Frankfurt 1-2

Borussia Dortmund riscă să rateze UEFA Champions League în sezonul viitor. În duelul direct cu ocupanta locului al patrulea, Eintracht, galben negrii au cedat acasă. Schultz şi-a dat autogol în startul partidei. Hummels a egalat înainte de pauză. Andre Silva a marcat golul victoriei lui Frankfurt şi a ajuns la 21 de reuşite în acest sezon, la egalitate cu rivalul Haaland, care nu a reuşit să îşi treacă numele pe tabelă.

Leverkusen - Schalke 2-1

Schalke a ajuns la 13 partide fără succes după deplasarea de la Leverkusen. Alario şi Schick au marcat golurile aspirinelor. Huntelaar a redus din diferenţă, cu prima sa reuşită de la revenirea în Bundesliga.

RB Leipzig - Bayern Munchen 0-1

Bayern Munchen a făcut un pas uriaş spre al nouălea titlu consecutiv, după ce a învins-o în deplasare pe principala sa urmăritoare, Leipzig. Fără Lewandowski, accidentat, responsabil cu golul a fost Goretzka. Ca de obicei, Muller a fost pasatorul decisiv. Taurii s-au străduit în zadar să-l învingă pe Neuer. Fie au fost imprecişi, cazurile lui Sabitzer şi Olmo, fie portarul lui Bayern a intervenit excelent. S-a terminat 1-0 pentru Bayern, care şi-a mărit avansul la şapte puncte, cu şapte etape rămase de jucat în Bundesliga.

Monchengladbach - Freiburg 2-1

Freiburg a condus la pauză pe Borussia Park, după reuşita lui Sallai din startul partidei. Dubla lui Marcus Thuram din repriza a doua, reuşită în doar şapte minute. Au fost golurile cinci şi şase în acest campionat pentru atacantul francez. Gladbach s-a impus cu 2-1 şi a bifat a doua victorie consecutivă în Bundesliga.

Augsburg - Hoffenheim 2-1

Mainz - Bielefeld 1-1

Wolfsburg - Koln 1-0

Afla mai multe despre: rezumate bundesligarezumate germania 

viewscnt
Articole similare