Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern Munchen - Borussia Dortmund 4-2. Spectacol total! Bavarezii au revenit uluitor după ce au fost conduşi cu 2-0 în minutul 10

VIDEO | Bayern Munchen - Borussia Dortmund 4-2. Spectacol total! Bavarezii au revenit uluitor după ce au fost conduşi cu 2-0 în minutul 10

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen şi Borussia Dortmund s-au întâlnit în Clasicul fotbalului german, sâmbătă, de la ora 19:30. Bavarezii s-au trezit conduşi cu 2-0 după doar 10 minute, datorită unui început de meci impecabil al lui Haaland, dar au reuşit să întoarcă rezultatul. Lewandowski a fost eroul, cu un hat-trick, în timp ce Goretzka a punctat şi el o dată. Astfel, formaţia lui Hansi Flick urcă înapoi pe prima poziţie, în timp ce Dortmund rămâne pe locul al 6-lea.

VIDEO Bayern Munchen - Borussia Dortmund 4-2 (Lewandowski 27, 43, 90 Goretzka 88 / Haaland 2, 9)

Echipele de start:

Bayern Munchen: Neuer - Sule, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Sane, Muller, Coman - Lewandowski

Borussia Dortmund: Hlitz - Meunier, Hummels, Zagadou, Schulz - Delaney, Can - Reus, Dahoud, Hazard - Haaland


Min 90. S-a încheiat partida.

Min 90. Goool Bayern!! Lewandowski îşi completează hat-trick-ul şi încheie meciul.

Min 88. Gooool Bayern!! Bavarezii au reuşit să întoarcă scorul. Goretzka punctează din voleu, cu ajutor din partea barei.

Min 60. Haaland este înlocuit! Starul norvegian pare că s-a accidentat

Min 46. A început repriza secundă

Pauză

Min 44. Goool Bayern Munchen!! Penalty transformat de Lewandowski pentru Bayern

Min 27. Goool Bayern Munchen!! Sane driblează extraordinar şi centrează pentru Lewandowski, care îndeplineşte o simplă formalitate. 1-2!

Min 9. Goool Dortmund!! Acelaşi Haaland punctează pentru 2-0 după o centrare excelentă a lui Hazard

Min 3. Gooool Dortmund! Erling Haaland deschide scorul după un şut deviat şi de Boateng

Min 1. Start de meci

Der Klassiker a ajuns la episodul 129, iar confruntarea din etapa cu numărul 24 le va pune faţă în faţă pe cele mai spectaculoase echipe din Bundesliga. Liderul Bayern a marcat deja de 67 de ori în această stagiune, faţă de cele 48 de reuşite ale Borussiei. Toată lumea aşteaptă confruntarea vedetelor Lewandowski şi Haaland. La 32 de ani, polonezul nu îşi arată deloc vârsta. COnduce clasamentul golgheterilor, cu 28 de goluri şi mai are la dispoziţie 11 etape pentru a depăşi recordul deţinut de Gerd Muller, legenda bavarezilor care a înscris de 40 de ori într-un singur sezon. Este de aşteptat ca Lewandowski să marcheze şi în Der Klassiker, pentru că înfruntările cu Borussia îi convin de minune. Starul polonez a punctat de 19 ori în 22 de meciuri împotriva fostei sale echipe. Erling Haaland a jucat contra lui Bayern de trei ori în carieră şi deja l-a învins de două ori pe Neuer. Puştiul minune al fotbalui european este pe trei în clasamentul golgheterilor, cu 17 goluri. 

Afla mai multe despre: bayern munchenborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare