Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern Munchen - PSG 2-3. Spectacol total în Bavaria! Mbappe a marcat o dublă, iar PSG are prima şansă la calificare

VIDEO | Bayern Munchen - PSG 2-3. Spectacol total în Bavaria! Mbappe a marcat o dublă, iar PSG are prima şansă la calificare
Comentarii

Bayern Munchen pierde acasă contra celor de la PSG. Parizienii au câştigat cu scorul de 3-2 pe Allianz Arena şi sunt cu un picior mai aproape de semi-finala Champions League. Marcatorii celor cinci goluri au fost, pentru bavarezi: Choupo-Moting şi Muller, iar pentru parizieni: Mbappe, care a făcut dubla şi Marquinhos.

Bayern a pierdut primul meci după doi ani în Champions League, iar PSG este foarte aproape să se răzbune pe bavarezi pentru finala pierdută de sezonul trecut.

A fost o nebunie de meci la Munchen, care a început cu transversala lui Chupo Moting. La următorul atac, Neymar i-a pasat lui Mbappe, iar francezul a marcat şi cu ajutorul lui Neuer. Bayern a ratat apoi încă o ocazie imensă, prin Goretzka, dar tot oaspeţii au marcat.

Marquinhos s-a trezit singur în careu şi a dublat avantajul. Până la urmă, insistenţele bavarezilor au dat roade, iar Chupo Moting a redus din diferenţă, cu golul marcat împotriva fostei sale echipe. A fost spectacol total şi după pauză, cu ocazii imense ratate de ambele părţi. Campioana Europei a restabilit egalitatea prin Muller şi s-a aruncat în atac pentru a obţine victoria.

Francezii au jucat extraordinar însă cartea contraatacului, iar Mbappe a mai marcat o dată oferind prima şansă la calificare campioanei Franţei.

LIVE VIDEO | Bayern Munchen -  PSG 2-3 (Choupo-Moting 37', Muller 60'- Mbappe 3'; 68', Marquinhos 28')

Echipe de start:

  • Bayern Munchen: Neuer - Pavard, Sule, Alaba, Hernandez - Goretzka, Kimmich, Muller - Sane, Coman, Choupo-Moting
  • PSG: Navas - Dagba, Marquinhos, Kimpembe, Diallo - Gueye, Danilo, Di Maria - Neymar, Draxler, Mbappe

Min. 90 Final de meci.

Min. 90 A intrat Rafinha în locul lui Neymar.

Min. 89 Moting primeşte galben.

Min. 72 Boateng primeşte cartonaş galben.

Min. 71 Iese Di Maria şi intră Kean.

Min. 70 Kimmich a luat galben.

Min. 68 GOOOOOL PSG. Mbappe face dubla.

Min. 62 Draxler primeşte galben.

Min. 60 GOOOOL Bayern Munchen. Muller egaleaza.

Min. 52 Şut periculos al lui Alaba.

Min. 51 Ocazie mare de gol pentru PSG.

Min. 46 A intrat Bakher în locul Diallo.

Min. 46 A început repriza a doua.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 42 Boateng intră în locul lui Sule.

Min. 37 GOOOOOOOL Bayern Munchen. Choupo-Moting reduce diferenţa.

Min. 35 Hernandez a luat galben.

Min. 33 Alphonso Davies a intrat în locul lui Goretzka.

Min. 30 Marquinhos s-a accidentat şi a intrat Herrera.

Min. 28 GOOOOOL PSG. Căpitanul parizienilor face dublează avantajul.

Min. 18 Bayern aproape de egalare, Navas o salvează pe PSG.

Min. 9 Ocazie de gol pentru Bayern.

Min. 3 GOOOOOOOL PSG. Mbappe deschide scorul.

Min. 2 Primele ocazii ale lui Bayern Munchen.

Min. 1 A început meciul.

Bayern Munchen şi PSG se întâlnesc iar în Champions League, la aproape un an după ce au disputat finala din 2020. Anul trecut germanii au fost cei care au câştigat meciul cu scor 0-1, prin execuţia lui Kingsley Coman, fost mijlocaş al grupării din Ligue 1. Cele două cluburi s-au întâlnit în Liga Campionilor de-a lungul istoriei de doar 5 ori, iar toate partidele au fost jucate după 2000.

Recordul celor două este de 3-2 la victorii, bavarezii fiind cei în avantaj. Meciul cu cele mai multe goluri între cele două a fost, partida din 6 decembrie 2017, atunci când Bayern a învins-o cu 3-1 pe PSG, iar golurile au fost marcate de Robert Lewandowski, Toisso dublă şi Kylian Mbappe, în prezent toţi trei încă mai evoluează la aceste echipe de club.

În partida de miercuri seară, PSG va avea ocazia de a se impune în faţa echipei care le-a suflat trofeul Ligii Campionilor anul trecut şi cel mai probabil vor dori să învingă în ambele manşe contra bavarezilor şi să îşi consolideze drumul spre finala Champions League.

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare