Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern Munchen s-a impus în faţa celor de la Anderlecht, scor 2-1

VIDEO | Bayern Munchen s-a impus în faţa celor de la Anderlecht, scor 2-1
Comentarii

Bayern Munchen s-a impus, în această seară, pe terenul celor de la Anderlecht, într-un meci ce-a contat pentru runda a 5-a a grupelor Cahmpions League.

Meciul a început foarte echilibrat. Singurul moment notabil al reprizei s-a petrecut în minutul 44, când accidentarea lui Thiago Alcantara l-a obligat pe Jupp Heynckes să facă prima modificare.

În partea secundă s-au mai dinamizat lucrurile. În minutul 51, Corentin Tolisso arunca o pasă bună în interiorul careului şi-l găsea foarte bine pe Robert Lewandowski, care împingea mingea în poartă. 12 minute mai târziu, Sofiane Hanni restabilea egalitatea din pasa lui Lukasz Teodorczyk. 

Corentin Tolisso înscria golul victoriei în minutul 77, dar chiar şi cu această victorie Bayern rămâne pe poziţia secundă, în Grupa B.


AICI VEZI MECIUL ONLINE GRATUIT

Anderlecht are parte de un sezon de coşmar în Liga Campionilor. A pierdut toate cele patru meciuri disputate până acum şi nici măcar n-a marcat vreun gol. În schimb, a primit 15! Există mici speranţe pentru locul de Europa League, însă depinde şi de jocul rezultatelor.

De cealaltă parte, Bayern e pe locul 2 în grupa B, iar singura miză rămasă până la final este prima poziţie, ocupată în acest moment de PSG. Celtic nu o mai poate ajunge din urmă indiferent de ce se întâmplă în cele două etape rămase de disputat.

LIVE VIDEO Anderlecht - Bayern. Echipele probabile

Belgienii nu pot conta la acest meci pe Gerkens, Najar, Obradovic şi Stanciu. Accidentarea de ultim moment vine într-un moment complicat pentru internaţionalul român, care oricum pierduse echipa de ceva timp. E foarte posibil ca Stanciu să o părăsească pe Anderlecht în perioada de mercato din iarnă. Bayern are probleme şi mai mari de lot. Neuer, Alaba, Rafinha şi Mullter nu pot evolua în această partidă. 

Anderlecht (3-1-2-2): Sels - Spajic, Mbodji, Deschacht - Kums - Trebel, Dendoncker - Bruno, Hanni - Harbaoui, Onyekuru

Bayern (4-2-3-1): Ulreich - Kimmich, Süle, J. Boateng, Juan Bernat - Tolisso, Rudy - Robben, James, Coman - Lewandowski 

Afla mai multe despre: anderlechtbayernliga campionilornicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare