Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern şi Borussia Dortmund au câştigat în etapa din Bundesliga! Rezumatele zilei

VIDEO | Bayern şi Borussia Dortmund au câştigat în etapa din Bundesliga! Rezumatele zilei

Bundesliga

Comentarii

Rezultatele şi rezumatele zilei de sâmbătă din Bundesliga!

Bayern a bifat a patra victorie consecutivă în Bundesliga, după un succes categoric obţinut pe teren propriu în faţa lui Hoffenheim. Bavarezii au marcat câte două goluri în fiecare repriză. Boateng şi Muller au înscris în primul act. Până la pauză, oaspeţii au redus din diferenţă, prin Kramaric. Croatul a ajuns la 13 goluri în acest sezon. La 12 minute după pauză a înscris şi golgheterul campionatului. Lewandoski şi-a trecut în cont reuşita cu numărul 24. Gnabry a stabilit scorul final, iar Bayern s-a răzbunat pentru înfrângerea din tur. Hoffenheim câştigase cu 4 la 1 pe propriul teren.

Dortmund a fost condusă de Augsburg pe propriul teren, dar a reuşit până la urmă să oprească seria celor trei etape fără victorie. Hahn a deschis scorul, iar Haaland a avut şansa golului de 1 la 1. Golgheterul Borussiei a ratat însă o lovitură de la 11 metri. Delaney a restabilit egalitatea, în minutul 25. Sancho şi-a adus echipa în avantaj cu al treilea său gol din acest sezon, iar autogolul lui Uduokhai a stabilit scorul final. Dortmund - Augsburg s-a încheiat 3 la 1.    

Frankfurt a ajuns la opt etape consecutive fără înfrângere, după ce a învins-o acasă pe Hertha. Berlineziiau deschis scorul prin Piatek, dar Eintracht a revenit după un minut. Andre Silva a restabilit egalitatea. Cu cinci minute înainte de final, Hinteregger şi-a adus echipa în avantaj, iar în prelungiri gazdele au mai marcat o dată. Andre Silva a înscris din penalty al 16-lea său gol stagional, iar Frankfurt - Hertha s-a încheiat 3 la 1.

 



Schalke a condus la Bremen, dar nu a reuşit să obţină a doua sa victorie din acest sezon. Mascarell a stabilit scorul la pauză, iar golul lui Mohwald a împărţit punctele. Werder - Schalke s-a încheiat 1 la 1.

Afla mai multe despre: bundesligarezumatevideo 

viewscnt
Articole similare