Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bayern, spectacol total cu FC Koln! Dortmund, victorie facilă. Leipzig a întors incredibil de la 0-2! Victorii pe linie ale gazdelor în Bundesliga

VIDEO Bayern, spectacol total cu FC Koln! Dortmund, victorie facilă. Leipzig a întors incredibil de la 0-2! Victorii pe linie ale gazdelor în Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Bayern a făcut spectacol (5-1) cu FC Koln, în timp ce Borussia Dortmund a câştigat categoric (3-0) cu Arminia Bielefeld. Schalke a fost surclasată de Stuttgart, 5-1.

Leipzig a întors incredibil scorul cu Gladbach şi a rămas pe poziţia secundă în Bundesliga, la două puncte în spatele lui Bayern. Gladbach a început senzaţional partida, iar în primele 20 de minute marcase deja de două ori. Hofmann a deschis scorul din penalty, iar Marcus Thuram a dublat avantajul, cu al patrulea său gol din acest sezon. Leipzig s-a trezit după pauză şi a făcut o repriză secundă de excepţie. Nkunku a dat semnul revenirii, apoi Poulsen l-a învins pe Sommer cu un şut plasat. Golul de trei puncte a venit în al treilea minut de prelungiri. Sorloth a marcat, iar Leipzig - Gladbach s-a încheiat 3 la 2. 

Chiar în ziua în care a împlinit 121 de ani, Bayern a făcut instrucţie cu FC Koln. Goretzka a dat trei pase de gol, iar Lewandowski a nu avea cum să lipsească de pe tabelă. Polonezul a înscris de două ori şi a ajuns la 28 de reuşite în acest campionat, fiind golgheterul absolut în campionatele tari din Europa. A revenit şi Thomas Muller după covid, iar la prima atingere a dat pasă de gol. Neamţul a ajuns la 11 asisturi, un alt record, deţinut alături de De Bruyne, de la Manchester City. Gnabry a făcut şi el dubla şi a ajuns la şapte reuşite în campionat. Bayern va încheia etapa pe primul loc.

Borussia Dortmund a câştigat şi ea clar, 3-0 cu arminia Bielefeld, chiar dacă Haaland nu a reuşit să marcheze. Dahoud a înscris primul său gol în acest campionat, dintr-o pasă a lui Sancho. Englezul a dublat avantajul galben negrilor din penalty, în repriza a doua. Reinier a punctat şi el pentru prima dată în tricoul Borussiei, dintr-un assist al lui Haaland. Borussia s-a impus, dar este doar a cincea în Bundesliga.

Wolfsburg şi-a consolidat poziţia a treia în Bundesliga, după ce a învins-o pe propriul teren pe Hertha. Klunter a şutat imparabil pentru propriul portar şi le-a făcut cadou gazdelor un gol care le-a oferit avantajul la pauză. Francezul Lacroix a închis tabela în minutul 90, iar Wolfsburg a învins-o pe Hertha cu 2 la 0.

Schalke a mai suferit o umilinţă în Bundesliga, de data aceasta la STuttgart. Şvabii au început extraordinar partida, cu micuţul Endo în prim plan. Japonezul s-a aflat la locul potrivit şi a marcat primele două goluri, în urma unor lovituri de colţ. Kalajdzic a urcat scorul la 3 la 0, dar minerii au redus din diferenţă spre finalul reprizei, prin Kolasinac. Schalke se putea apropia la un singur gol, însă Bentaleb a ratat o lovitură de la 11 metri. În final, gazdele au mai punctat de două ori. Klement şi Didavi l-au învins pe Langer cu şuturi de la distanţă, iar Stuttgart - Schalke s-a încheiat 5 la 1. Minerii au rămas cu doar nouă puncte şi au primit 61 de goluri în 23 de etape.

Afla mai multe despre: bayern munchenborussia dortmundrezumate 

viewscnt
Articole similare