Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern, victorie fără istoric împotriva lui Union Berlin. Bavarezii rămân la patru puncte de Borussia Dortmund

VIDEO | Bayern, victorie fără istoric împotriva lui Union Berlin. Bavarezii rămân la patru puncte de Borussia Dortmund

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a învins-o pe Union Berlin, într-un meci din etapa cu numărul 26 din Bundesliga, prima care dispută după ce a început pandemia de coronavirus. Au marcat Lewandowski şi Pavard.

VIDEO | Union Berlin - Bayern Munchen 0-2 (Lewandowski 40, Pavard 80)

ECHIPELE DE START

  • Union: Gikiewicz - Hubner, Schlotterbeck, Subotic - Trimmel, Andrich, Promel, Lenz - Ingvartsen, Bulter - Ujah
  • Bayern: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Thiago - Gnabry, Muller, Goretzka - Lewandowski 

Fluier final. 

Min. 80: GOOOOOL Bayern! Pavard aduce liniştea pentru fanii lui Bayern. A înscris cu o lovitură de cap. 

Min. 40: GOOOOOL Bayern! Robert Lewandowski deschide scorul din penalty. 

A început meciul. 


Pe foaie, favorită clară este Bayern Munchen. Campioana en-titre are de înfruntat o formaţie nou-promovată. Cu toate acestea, bavarezii nu au motive să-şi subestimeze adeversara. Union Berlin a făcut o figură foarte frumoasă în acest sezon, acumulând 9 victorii în cele 25 de meciuri disputate. Nu multă lume i-ar fi văzut, în acest moment al sezonului, pe locul 11, cu 30 de puncte. 

Şase din cele nouă victorii obţinute de Union Berlin au fost obţinute pe teren propriu, în faţa a peste 20.000 de suporteri, meci de meci. Din păcate, partida cu Bayern se va disputa fără spectatori, aşa cum au stabilit oficialii nemţi, pentru a nu pune în pericol viaţa nimănui.

LIVE VIDEO | Union Berlin - Bayern Munchen, duminică, ora 19:30, pe Telekom Sport 1

De partea cealaltă, Bayern Munchen este obligată să obţină cele trei puncte pentru a-şi menţine ecartul de patru puncte avut în faţa celor de la Borussia Dortmund. Nu va fi deloc uşor, însă Bayern are calitatea de a se impune, chiar şi după această pauză competiţională.

În tur, la Munchen, Bayern s-a impus greu, cu 2-1. Au marcat pentru gazde Pavard şi Lewandowski, iar oaspeţii au ratat un penalty, până la golul de onoare, marcat pe final de Polter, tot din penalty.

Cum arată clasamentul golgeterilor din Bundesliga: luptă strânsă între Lewa şi Werner

Cu un picior pe Anfield Road, Timo Werner (Leipzig) are patru goluri în spatele lui Robert Lewandowski, cel mai bun marcator din Bundesliga. Germanul a marcat 21 de goluri în 25 de meciuri, în timp ce polonezul are 25 de reuşite în 23 de partide.

Tânărul Jadon Sancho de la Borussia Dortmund are 14 goluri în actuala stagiune, în timp ce fostul adversar al tricolorilor, Robin Quaison, a marcat de 12 ori. Super atacantul norvegian, Erling Braut Haaland are 9 goluri, dar el a jucat doar 8 meciuri în actula stagiune. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare