Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali a anunţat numele singurului jucător care mai poate veni la FCSB în această iarnă: ”E adevărat că aş vrea!”

VIDEO | Becali a anunţat numele singurului jucător care mai poate veni la FCSB în această iarnă: ”E adevărat că aş vrea!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că nu va mai insista pentru transferul lui Iulian Cristea, după ce Gaz Metan Mediaş a refuzat oferta de 150.000 de euro. Patronul FCSB spune că acum postul de fundaş central este acoperit de Lucian Filip, pe care-l compară cu Sergio Ramos:

”(n.r. Despre Iulian Cristea se mai aude ceva?) Păi acum ce să ne mai intereseze pe noi? Noi l-am avut pe Planici rezervă şi am câştigat 3-0. Deci ce să... Acum nu mai dau 150.000, dau 100.000. Eu când am vrut, nu au vrut ei. Le-am dat 150.0000, acum le dau 100.000. De ce? Pentru că noi avem fundaşi centrali. Filip, în opinia mea e super fundaş central. Şi cu mingea, frumos, la picior.... zici că e Sergio Ramos”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB susţine că sunt şanse mici să mai facă transferuri, deoarece Mihai Teja are la dispoziţie un lot foarte bun: ”Nu cred, că nu avem ce. N-aţi văzut că aveam şase jucători rezervă şi mai aveam încă 3-4 jucători de bază care erau în tribună? Unde să-i mai aduci, unde să-i mai bagi? Să-i iei să îi ţii în tribună? Poate Cristea (n.r. Iulian Cristea), e adevărat că aş vrea. Să vedem”.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare