Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali a dat noi detalii despre oferta de 8 milioane pe care o are Coman: "Aşa mi-a spus omul care a venit să-l ia"

VIDEO | Becali a dat noi detalii despre oferta de 8 milioane pe care o are Coman: "Aşa mi-a spus omul care a venit să-l ia"

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că a refuzat o ofertă de 8 milioane de euro venită pe adresa clubului pentru Florinel Coman.

Gigi Becali a vorbit despre Florinel Coman la conferinţa de presă în care l-a prezentat oficial pe Cristian Manea, noul fundaş dreapta al celor de la FCSB. Patronul vicecampioanei a vrut ca prin aceste declaraţii să-i dea peste nas selecţionerului României, Cosmin Contra, cel care l-a ironizat zilele acestea şi care nu a convocat la echipa de seniori nici un jucător de la echipa sa.

"Am o ofertă pe Coman de 8 milioane, azi. Ce jucător de la echipa naţională pe care l-a convocat Contra face 8 milioane? Nu l-am dat. Şi omul mi-a spus: <<Domnul Becali, Coman la ora asta peste 10 milioane nu trece, dumneata vrei 15>>. Dacă joacă la echipa naţională, măcar un singur meci să-l vedem, normal că te ataci. 

Dacă ai un jucător care e cel mai bun din România la ora asta, că nu e altul ca el, care poate să îţi rezolve un meci, Coman poate să rezolve un meci" , a declarat Becali.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare