Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali a dezvăluit cum a fost convins de Teja să-l ia la FCSB. Ultimatum de la prima întâlnire: "Şase luni nu mă bag, apoi, vai de capul tău!"

VIDEO | Becali a dezvăluit cum a fost convins de Teja să-l ia la FCSB. Ultimatum de la prima întâlnire: "Şase luni nu mă bag, apoi, vai de capul tău!"

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a fost prezentat oficial la FCSB. Antrenorul a lăsat-o pe Gaz Metan Mediaş şi a bătut palma cu Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a explicat cum a fost convins de Teja.

"Prima dată când m-am văzut cu Mihai, l-am întrebat cum vede el fotbalul. Am auzit la televizor că Mihai Teja e antrenor de posesie, ceea ce eu vreau. Am vorbit cu Gică Hagi, i-am zis că ne războim, dar am nevoie de părerea lui ca fraţi. Acum nu e război, nu e duşmănie şi şi-a dat şi el o părere.

Apoi, când m-am întâlnit cu Alexa, eu l-am întrebat pe Alexa de doi jucători despre care mi-a spus că sunt foarte buni jucători. Mihai mi-a explicat că acei jucători pe care eu îi doream nu sunt chiar atât de buni. Şi mi-a explicat ce a vrut să zică. În faţa Stelei, mi-a spus că nicio echipă nu trebuie să aibă mingea. Să nu se supere Filip, dar Mihai mi-a zis că nu se poate face posesie cu Filip.

Dacă era atât de convins, când l-am văzut atât de convins că nu se poate face posesie cu acei jucători, mi-a zis că are nevoie de alte transferuri. I-am promis că-i fac toate poftele şi că am să-l las şase luni de zile. Eu nu mă bag. <<Îţi fac toate poftele, dar după şase luni dacă nu iei campionatul şi nu faci posesie, vai de capul tău>>. Aşa i-am spus. Şi atunci m-a convins. Mi-a explicat că nu se poate face posesie cu mijlocaşi lenţi" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbtejagigi becaligaz metanmedias 

viewscnt
Articole similare