Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali a primit răspunsul la oferta pe care a făcut-o pentru un jucător. Ce se întâmplă cu cel mai dorit fotbalist de FCSB

VIDEO | Becali a primit răspunsul la oferta pe care a făcut-o pentru un jucător. Ce se întâmplă cu cel mai dorit fotbalist de FCSB

Superliga

Comentarii

Exasperat de greşelile lui Mihai Bălaşa, Gigi Becali îi caută un înlocuitor celui care cândva obişnuia să poarte banderola de căpitan al roş-albaştrilor. Alesul finanţatorului este fundaşul de 24 de ani al lui Gaz Metan, Iulian Cristea.

Din 2013 la Mediaş, Iulian Cristea intră în ultimele şase luni de contract. FCSB speră să profite de acest lucru şi să îl transfere încă din luna ianuarie pe fundaş, dar conducerea Gazului ţine la preţ.

”Domnul Becali este un om bun, dar, ne place sau nu ne place, dânsul nu face parte din conducerea FCSB-ului. Dânsul a spus asta. Acum, noi n-am tratat cu dânsul niciodată. Acum un an jumate au fost tratative pentru Darius Olaru, care au căzut. Noi ne gândim la fotbal, să terminăm acest mini campionat, noi avem multe oferte pe fotbaliştii noştri. Noi am vrea din punct de vedere financiar să fim liniştiţi, să nu vindem niciun jucător”, a declarat Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan.

Indiferent de situaţia lui Cristea, echipa lui Teja e pe locul 5 în Liga I şi vrea punctaj maxim din ultimele două etape ale anului, cu Hermannstadt şi cu U Craiova.

”Acum, să vă spun sincer, eu nu vreau să-l supăr pe Doamne Doamne, dar tot timpul pe noi ne-a ajutat şi Doamne Doamne şi Moş Crăciun. Să nu uităm prin ce clipe a trecut Gaz Metan Mediaş. Anul trecut era pe o poziţie joasă în clasament, acum este pe o poziţie onorabilă, care ne dă voie să sperăm. Să jucăm în play-off, pentru că, părerea mea, fotbalul pe care-l jucăm este de play-off”, a mai spus Mărginean.

 

Afla mai multe despre: ioan margineangaz metan mediasiulian cristealiga 1fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare