Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali a vrut să-l pună antrenor, dar el se mulţumeşte cu munca de jos. :) Imagini senzaţionale cu Ionuţ Luţu. Cum a fost surprins înainte de conferinţă

VIDEO | Becali a vrut să-l pună antrenor, dar el se mulţumeşte cu munca de jos. :) Imagini senzaţionale cu Ionuţ Luţu. Cum a fost surprins înainte de conferinţă

Superliga

Comentarii

Ionuţ Luţu a fost şi el prezent la conferinţa de presă în care Bogdan Andone a fost prezentat oficial şi a vrut să se asigure că decorul este la locul lui. Fostul mijlocaş a fost surprins în timp ce aranja colţul unui covor de la palatul lui Gigi Becali.

Patronul FCSB a dezvăluit că l-a întrebat inclusiv pe Ionuţ Luţu dacă vrea să fie antrenor principal, dar acesta a refuzat:

”L-am întrebat dacă vrea să fie antrenor secund. A zis că nu e pregătit nici pentru antrenor secund. A zis: ”şefule, nu sunt încă pregătit nici pentru postul de antrenor secund” /  ”Bine tată”. Eu îmi fac meseria mea şi treaba mea, în via mea. Pe mine nu mă interesează ce comentaţi voi. Îl puneam pe Luţu, pentru că aşa voiam eu, să sape şi el puţin la vie. Dar Luţu a zis că nu e pregătit încă, nu ştie să sape bine, nu ştie să stropească şi atunci am căutat pe altcineva. Dacă îl pun pe Luţu, înseamnă că fur ceva? O să îl vedeţi pe Luţu...el va fi piatra cea mai tare, dar nu acum, pentru că nu este omul pregătit”, a dezvăluit Becali.

Până când va fi pregătit suficient de bine pentru meseria de antrenor, Ionuţ Luţu îşi joacă rolul de om bun la toate. Fostul mijlocaş ofensiv a fost surprins în timp ce aranja un covor în palatul lui Gigi Becali, înainte de startul conferinţei în care a fost prezentat Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: ionut lutugigi becali 

viewscnt
Articole similare