Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali al Italiei a renunţat la echipă. Poveste fabuloasă cu un patron excentric, spusă de Devis Mangia

VIDEO | Becali al Italiei a renunţat la echipă. Poveste fabuloasă cu un patron excentric, spusă de Devis Mangia
Comentarii

Maurizio Zamparini era unul dintre cei mai ciudaţi patroni din Serie A. În 17 ani a schimbat 46 de antrenori, iar unul dintre ei a fost Devis Mangia, actualul tehnician al Universităţii Craiova

Devis Mangia a rezistat pe banca lui Palermo din august 2011 până în decemrbie acelaşi an. Într-un Top Interviu acordat lui Alexandru Săbău, antrenorul italian a dezvăluit cum a decurs relaţia cu un patron asemănător lui Gigi Becali: ”Toţi spun că Zamparini este un preşedinte mai aparte, dar mi-a dat şi mie şansa de a antrena în Serie A. Şi fără să am experienţă. Deci, cu toată mentalitatea lui, a putut să îmi dea şi mie această oportunitate. Problema era că el era foarte impulsiv. Îmi amintesc că noi făcusem la Palermo o echipă nouă, iar în primele cinci meciuri am făcut 10 puncte. Şi în al şaselea meci mergeam să jucăm cu Milan, la Milano. Ei jucau atunci cu trei atacanţi, îmi amintesc că aceia erau Ibrahimovic, Robinho şi Cassano. Şi am pierdut cu 3-0.

Mangia a explicat ce a urmat după eşec: ”La finalul meciului, nu a vorbit cu mine, a chemat imediat toate televiziunile şi a dat interviuri în care a distrus tot. Zamparini nu vedea niciodată nici un meci. Nu venea niciodată la stadion să urmărească meciurile. Şi când era în Palermo, asta chiar e interesant, stătea la stadion până cu cinci minute înainte să înceapă meciul, apoi chema un taxi şi pe toată durata partidei se învârtea prin oraş în maşină, fie cu taxiul, fie cu şoferul personal. Se termina meciul, se întorcea. Nu vedea niciodată meciul de la stadion. O înregistra, urmărea apoi înregistrarea. Problema era că el dădea declaraţii după meci ştiind doar rezultatul, fără să o fi urmărit. Apoi urmărea şi meciul şi poate îşi mai schimba puţin părerea. În sensul acesta ar fi câteva asemănări cu Gigi Becali”

Afla mai multe despre: maurizio zamparinibecalipalermodevis mangia 

viewscnt
Articole similare