Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali aşteaptă "milioanele", Dică nu se opune: "Normal că vor pleca în aceste condiţii!" Strategia de transferuri a FCSB pentru iarnă

VIDEO | Becali aşteaptă "milioanele", Dică nu se opune: "Normal că vor pleca în aceste condiţii!" Strategia de transferuri a FCSB pentru iarnă

Superliga

Comentarii

FCSB va întâlni campioana CFR Cluj, sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 în ultimul meci din 2018, după care trupa roş-albastră va începe să-şi facă planurile pentru sezonul de primăvară.

Becali e dispus să investească din nou în transferuri, dar Dică îi transmite patronului că nu are nevoie de mulţi jucători pentru completarea lotului. Prioritară rămâne aducerea unui fundaş central, însă lucrurile se pot schimba în cazul în care din actualul lot vor pleca jucători de bază.

Dică spune că nu se va opune în cazul în care pe adresa clubului vor sosi oferte avantajoase: "Dacă vor veni milioanele pe jucători, normal că vor pleca!"

"Vor veni jucători la echipă, dar sper să nu vină mulţi. Pentru că nu avem nevoie de mulţi jucători.

[...] Am negociat cu foarte mulţi jucători în perioada asta de un an şi jumătate de când sunt eu la Steaua şi unii nu au ajuns la echipă. Nu se transferă aşa uşor un jucător, mai ales că nu sunt liberi. Cu siguranţă (n.r. ne dorim) un fundaş central.

Dacă vor veni milioanele pe jucători, normal că vor pleca, dacă nu, vor rămâne la echipă.

(n.r. Dacă va pleca Gnohere) Orice jucător important care pleacă de la o echipă este o pierdere
", a declarat Nicolae Dică într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dicafcsbbecalitransferuri 

viewscnt
Articole similare