Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali l-a contrat pe Duckadam la conferinţa de presă: "Îl acuz de minciună! A fost invitat în toate deplasările"

VIDEO | Becali l-a contrat pe Duckadam la conferinţa de presă: "Îl acuz de minciună! A fost invitat în toate deplasările"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) l-a contrat pe Helmuth Duckadam (61 de ani) la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Sergiu Buş (27 de ani) şi a anunţat că Toni Petrea şi Thomas Neubert se vor ocupa de echipă de acum încolo. Becali a spus că "Eroul de la Sevilla" a fost invitat în toate deplasările, dar nu a vrut să meargă alături de echipă.

Becali a venit pregătit cu o listă pe care avea trecută toate deplasările făcute de Helmuth Duckadam alături de echipă. Fostul portar şi-a dat demisia de la FCSB acum o lună, din funcţia de preşedinte de onoare, după ce a constatat că nu mai e dorit.

Omul de afaceri susţine că Duckadam a mers în 26 de deplasări alături de echipă, dar a fost invitat la toate. Doar că a refuzat să meargă. "Îl respect, ţin la el, e un om de mare calitate, nu fac niciun fel de acuză la adresa lui. Spun adevărul. A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în 10 ani a câştigat de la mine 300.000 de euro nevenind cam nicio dată. Eu i-am spus chiar te rog să te impui, să mergi să te ocupi de portari, ai mână liberă, s-a dus o dată, nu s-a mai dus.

A luat 300.000 în 10 ani, bani care i-am dat eu.  Vreau să îl acuz, fără să se supere, de minciună. El spune nu am fost invitat nicio dată în deplasările din străinătate. A fost el, Duckadam, în 26 de deplasări.  A fost invitat în toate, dar nu a vrut el să meargă"
, a spus Gigi Becali, la conferinţa de presă.

Duckadam şi-a dat demisia de la FCSB şi are o nouă funcţie onorifică

Helmuth Duckadam şi-a dat demisia acum o lună de la FCSB, pe 14 iunie, după ce a fost preşedintele de onoare al FCSB timp de zece ani, din 2010. În prezent, Duckadam are o nouă funcţie onorifică, cea de preşedinte de onoare al Asociaţiei Salvaţi Steaua, înfiinţată de Gheorghe Mustaţă şi mai mulţi componenţi ai galeriei FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare