Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali schimbă strategia, Andone îi oferă o variantă pentru titlu: "Doar aşa îţi stimulezi jucătorii!"

VIDEO | Becali schimbă strategia, Andone îi oferă o variantă pentru titlu: "Doar aşa îţi stimulezi jucătorii!"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că e gata să-şi regândească strategia, convins fiind că FCSB nu va mai putea accede în grupele competiţiilor europene dacă nu îşi va păstra macăr câteva sezoane cei mai buni jucători.

Becali intenţionează să-şi "blocheze" fotbaliştii de top şi să nu-i mai vândă la prima ofertă, chiar şi cu riscul de a depăşi cu mult plafonul salarial actual. Totuşi, Ioan Andone îi transmite că varianta optimă pentru performanţă e ca salariile să rămână la un nivel mai scăzut, iar jucătorii să fie motivaţi cu bonusuri de performanţă.

"Va fi foarte greu, o idee, ori le dai salarii mari şi le dai bonusuri numai de performanţă, să ajungă în grupele Europa Leagu, să câştige campionatul, să câştige cupa sau le dai salarii mai mici şi le dai bonusuri de performanţă, poate meci de meci să îi stimumezi, să stai cât mai mult pe locul 1, să iei primă de joc numai dacă stai pe locul 1, pe locul 2 tu nu mai ai primă.

El trebuie să caute nişte metode în care să stimuleze jucătorii. Gigi eu sunt convins cum a făcut bani, şi din fotbal şi din bussinesuri, are în cap o strategie să stimuleze mai bine şi să câştige campionatul, eu sunt convins că aia îşi doreşte, nu îşi mai doreşte locul 2
", spune oficialul de la FC Voluntari.

Afla mai multe despre: andonebecali 

viewscnt
Articole similare