Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali, spectacol total după succesul cu Hermannstadt. A cântat, dar s-a supărat pe un jucător: ”M-a dezmăgit!”

VIDEO | Becali, spectacol total după succesul cu Hermannstadt. A cântat, dar s-a supărat pe un jucător: ”M-a dezmăgit!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a fost în culmea fericirii după FCSB - Hermannstadt 3-0. Totuşi, patronul vicecampioanei spune că are şi o nemulţumire, faptul că FCSB n-a înscris mai multe goluri:

FCSB a învins cu 3-0 pe Hermannstadt, prima victorie a lui Teja pe banca FCSB-ului. Gigi Becali s-a declarat încântat, dar spune că a avut şi o nemulţumire:

”(n.r. De mult nu aţi mai plecat aşa devreme de la stadion) Păi de mult, pentru că a fost meciul la discreţia noastră. Totuşi, am o mică nemulţumire. Mai trebuiau două, trei goluri. În a doua repriză, mai trebuiau două, trei goluri. Adică nu trebuie.... o echipă mare nu lasă motoarele niciodată. Au lăsat motoarele. E adevărat că sunt mulţumit de nişte chestii, sunt mulţumit că îl văd pe Florinel Coman că e fotbalist şi mă încântă asta. E adevărat că sunt mulţumit că a venit Pintilii şi nu o să mai avem niciun fel de problemă, zic eu, dar totuşi vreau atitudinea pe care am avut-o în primele 20 de minute până la final. Şi să marcăm 5-7 goluri. Asta vreau. (n.r. Începe echipa să arate cum vă doriţi?) Da. Posesie, frumos, combinaţii... nu îi dai nicio şansă adversarului. Asta trebuie să fie Steaua, să nu dea nicio şansă adversarului”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB spune că Hora - marcatorul golului de 2-0 - a arătat că este atacant, dar susţine că a fost dezamăgit de Florentin Matei: ”(n.r. A marcat şi Hora. E atacantul pe care vi-l doreaţi?) Nu poţi să spui după un singur meci, după ce a dat un gol, că e atacant. Nu putem să... e bine că l-am văzut. Eu cred că din toate transferurile pe care le-am făcut, Hora este cel mai reuşit dintre astea trei. Matei m-a dezamăgit”.


 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbhermannstadt 

viewscnt
Articole similare