Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becali vrea să dea lovitura cu un transfer spectaculos, dar primeşte o veste proastă: ”Nu l-aş vedea jucând la FCSB”

VIDEO | Becali vrea să dea lovitura cu un transfer spectaculos, dar primeşte o veste proastă: ”Nu l-aş vedea jucând la FCSB”

CFR Cluj

Comentarii

Gigi Becali încearcă să profite de situaţia incertă de la CFR Cluj şi vrea să forţeze transferul lui Camora. Fundaşul stânga nu se înţelege cu conducerea campioanei în privinţa prelungirii contractului şi e tentat chiar să plece de la echipă dacă lucrurile nu se vor rezolva în următoarea perioadă.

Becali ar fi dispus să facă un efort financiar pentru a-l lua pe Camora, dar căpitanul lui CFR nu pare să se potrivească la FCSB. Cel puţin după părerea lui Cristi Manea.

Eu nu cred că el va pleca în această iarnă de la echipă. Ar fi păcat. Trebuie să rămânem uniţi până la final. Din vară vom vedea ce se va întâmpla. Nu l-aş vedea pe Camora jucând la FCSB. Este de atâţia ani aici şi nu l-aş vedea acolo”, a spus Manea.

Fundaşul dreapta a vorbit şi despre lupta la titlu.

Suntem foarte bucuroşi că am terminat prima parte a sezonului pe primul loc , ăsta a fost obiectivul şi de acum înainte ne vom pregăti cel puţin la fel de bine ca până acum ca să rămânem acolo. Este un campionat lung, se vor înjumătăţi punctele în play-off şi se va juca până la capăt. Vreo cinci echipe se vor bate la titlu”, a completat Manea.

Afla mai multe despre: becalitransfercamoramaneafcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare