Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Beckham are statuie la Los Angeles. E mult mai reuşită decât a lui Cristiano Ronaldo :)

VIDEO | Beckham are statuie la Los Angeles. E mult mai reuşită decât a lui Cristiano Ronaldo :)galerie foto
Comentarii

LA Galaxy i-a făcut statuie lui David Beckham în "oraşul îngerilor", chiar dacă englezul este proprietarul unei echipe rivale, din Miami

Pentru cei şase ani petrecuţi la LA Galaxy, ca jucător, David Beckham s-a ales cu o statuie în faţa stadionului propriu, din Carson. Englezul retras în 2013 a câştigat cu echipa americană două titluri de campioană şi a fost unul dintre fotbaliştii de top din Europa care au făcut o propagandă excelentă competiţiei nord americane.

"M-aţi acceptat pe ca pe unul dintre voi din prima zi, iar eu am fost mândru să joc pentru LA Galaxy timp ce şase ani. Cel mai mândru moment a fost când v-am oferit titlul", a declarat David Beckham în ovaţiile fanilor de pe stadion.

Şeptarii lui Manchester United par predestinaţi să aibă statui. Primul a fost George Best, iar al doilea Cristiano Ronaldo. Portughezul a fost onorat în localitatea sa natală, Madeira, însă ceea ce s-a dorit a fi o operă de artă s-a a fi una care a stârnit râsete în întreaga lume. Beckham are şi el acum statuie.

Afla mai multe despre: david beckhamstatuiela galaxy 

viewscnt
Articole similare