Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Becky Lynch nu pierde nicio ocazie sa o atace pe Ronda Rousey inaintea meciului direct: ”Ciudată mică...”

VIDEO | Becky Lynch nu pierde nicio ocazie sa o atace pe Ronda Rousey inaintea meciului direct: ”Ciudată mică...”galerie foto

WWE

Comentarii

THE Man a fost prezenta la partida din NBA dintre Golden State Warriors şi Indiana Pacers şi nu a ratat ocazia să-i transmită un mesaj războinic rivalei sale.

"Oh Ronnie, ciudată mică. Te voi alunga din WWE, nu ai nicio treabă aici. Ai ţinut titlul ăla ostatic timp de un an de zile, dar îl voi aduce înapoi pe MetLife Stadium la WrestleMania” a fost mesajul războinic exprimat de Becky live, în timpul meciului de baschet din NBA la care a asistat.

 

Pe 7 aprile la cel mai mare eveniment din wrestling Ronda Rousey isi va apara centura in fata lui Becky Lynch si a lui Charlotte Flair.

Ronda Rousey este o luptătoare de arte marţiale mixte şi judoka. Rousey a fost prima campioană la categoria cocoş feminină din UFC, precum şi fostă campioană la aceeaşi categorie, în desfiinţată,Strikeforce. A pierdut ultimele două meciuri cu Amanda Nunes şi Holly Holmes şi s-a retras din UFC pentru a intra în RAW. La finalul evenimentului Royal Rumble 2018 a apărut surprinzător după victoria lui Asuka în primul meci feminin Royal Rumble aratând logo-ul Wrestlemania 34. A indicat apoi l-a ESPN că a semnat un contract cu WWE

Pe Becky Lynch o puteti vedea la Smackdown, duminică de la ora 22:30 pe Telekom Sport 4 şi telekomsport.ro. Ronda e neinvinsa in WWE de cand si a facut debutul anul trecut la WM 34. Duelul dintre Ronda Rousey şi Becky Lynch vs Charlotte Flair ar putea fi primul main event feminin din istoria WM.

Afla mai multe despre: becky lynchwweronda rousey 

viewscnt
Articole similare