Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bella Gullden, din nou la capacitate maximă. ”Nu vreau să plec de la Bucureşti fără să ştiu că am dat totul”

VIDEO | Bella Gullden, din nou la capacitate maximă. ”Nu vreau să plec de la Bucureşti fără să ştiu că am dat totul”

Handbal

Comentarii

După aproape un sezon întreg în umbra Cristinei Neeagu, Bella Gullden s-a descătuşat şi a făcut un meci excelent la ultima sa reprezentaţie în tricoul CSMB, în sala Polivalentă.

Nu mai este un secret pentru nimeni că venirea Cristinei Neagu la CSM Bucureşti nu i-a picat bine Bellei Gullden. Evoluţiile suedezei au scăzut constant odată cu debutul în noul sezon de Champions League.

Venirea lui Per Johansson la echipă şi semnarea contractului cu Brest au eliberat-o din punct de vedere mental pe jucătoarea din Suedia, care nu a vrut să părăsească echipa din Capitală fără să ofere publicului o nouă mostră din talentul său.

Ce a fost diferit în atitudinea ta faţă de până acum? ”Am muncit din greu. Am avut ceva probleme cu spatele, iar acum sunt foarte bine (face semn cu mâinele spre cap) şi am putut să ma antrenez mai mult, am putut să mă antrenez mai bine pentru acest joc. Pentru mine e foarte important cum mă simt, cum mă pot antrena şi cum mă simt. Cum am mai spus, îmi place cân meciurile sunt foarte echilibrate pentru că mă duc all-in. Nu vreau să plec de la Bucureşti fără să ştiu că am dat totul la ultimul meu meci în Polivalentă”, a spus Bella Gullden la finalul partidei cu Metz.

Câteva dintre momentele cheie, în care Isabelle Gullden a fost actriţa principală:

Afla mai multe despre: handbal feminincsm bucurestibella gulden,  

viewscnt
Articole similare