Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Benzar, aprig la adresa arbitrajului după un penalty "inventat": "Nu ştiu ce a văzut". Mesajul pentru Gigi Becali

VIDEO | Benzar, aprig la adresa arbitrajului după un penalty "inventat": "Nu ştiu ce a văzut". Mesajul pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Romario Benzar a fost unul dintre jucătorii de la FCSB cu o evoluţie modestă în meciul pierdut cu Viitorul, pe teren propriu. Golul victoriei, marcat de Hagi, a venit dintr-un penalty comis chiar de el, dar pe care nu îl recunoaşte.

"Ne-au prins pe o contră şi a fost acel penalty inventat. Eu nu l-am atins, iar dacă l-a atins Junior, l-a atins în afara careului. Nu ştiu ce a văzut şi de ce mi-a dat mie galben pentru că eu nu îl ating deloc. El era deja în cădere când eu sunt deja jos", a spus Benzar despre faultul comis asupra lui Houri. 

Fundaşul dreapta al vicecampioanei şi al echipei naţionale ştie cum să îl aducă pe Gigi Becali înapoi la stadion, după ce finanţatorul FCSB-ului a decis să nu mai urmărească meciurile pe viu: "Sperăm să îl aducem cât mai repede la stadion şi să fim din nou la primul loc. Este normal să fie supărat, atâta timp cât nu suntem pe primul loc. Dânsul investeşte foarte mult şi îşi doreşte foarte mult să luăm campionatul, dar din păcate nu suntem într-o formă foarte bună".

Deşi este un obişnuit al echipei naţionale, Romario nu se gândeşte în acest moment la "tricolor", chiar dacă mai este foarte puţin până la startul preliminariilor pentru Euro 2020: "Nu vreau să mă gândesc la echipa naţională. Vreau să mă gândesc la FCSB, să îmi fac treaba bine, să joc bine în week-end şi apoi voi vedea dacă sunt convocat".

Afla mai multe despre: romario benzarfcsb 

viewscnt
Articole similare