Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi a anunţat obiectivul echipei după o nouă înfrângere. Ce aşteptări au jucătorii lui Voluntari: "Măcar atât sperăm să reuşim"

VIDEO | Bergodi a anunţat obiectivul echipei după o nouă înfrângere. Ce aşteptări au jucătorii lui Voluntari: "Măcar atât sperăm să reuşim"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a pierdut din nou în Liga I, scor 0-1, la Gaz Metan Mediaş, iar acum are doar opt puncte obţinute în cele 18 meciuri disputate.

"Un meci foarte, foarte bun, probabil cel mai bun meci pe care l-am jucat în deplasare. Mi se părea că a fost ultimul meci cu Astra, dar acum ne-am depăşit prestaţia din acel meci. Am ratat ocazii incredibile şi am pierdut un meci. E o perioadă un pic grea pentru noi, dar îmi dă încredere faptul că jucăm bine şi ratăm ocazii. Dar când ajungi acolo în faţa porţii, trebuie să dai gol.

E adevărat că nu suntem concentraţi în faţa porţii, asta depinde de eficacitatea atacanţilor. Dar am ajuns foarte bine acolo în careu, cu acţiuni periculoase. Oricum, i-am felicitat pe băieţi, le-am zis că dacă avem această atitudine, această dorinţă, ambiţie şi jucăm aşa, eu zic că luni cu Viitorul putem face un meci foarte frumos şi putem lua puncte.

Obiectivul nostru, am şi vorbit cu băieţii, este să nu ne îndepărtăm prea mult de echipele care stau în faţa noastră, Hermannstadt, Sepsi, Clinceni, Chindia. Sperăm să nu ne îndepărtăm prea mult, pentru că după va fi un alt campionat. Munca se vede, băieţii au început să joace foarte bine. Sunt meciuri la rând în care jucăm foarte, foarte bine şi sperăm că putem regla nişte lucruri în iarnă, în perioada de transferuri" , a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: voluntaribergodi 

viewscnt
Articole similare