Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi despre venirea la FCSB: "Nu e uşor să refuzi". Italianul a vorbit despre relaţia cu Becali: "Eu eram lăsat să antrenez"

VIDEO | Bergodi despre venirea la FCSB: "Nu e uşor să refuzi". Italianul a vorbit despre relaţia cu Becali: "Eu eram lăsat să antrenez"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali caută antrenor pentru FCSB după ce Bogdan Andone nu a mai rezistat şi şi-a dat demisia. Variantele finanţatorului de la FCSB vin toate din "cizmă", iar unul dintre posibilii antrenori chiar a mai lucrat cu Becali în trecut.

Cristiano Bergodi, în acest moment antrenor la FC Voluntari, a negat că s-ar afla în negocieri cu FCSB: "Nu m-a sunat nimeni, sincer. Nu vorbesc de acest subiect în acest moment", dar a vorbit despre posibilitatea ca un conaţional al său, fie că e vorba despre Walter Zenga sau despre Devis Mangia, să antreneze vicecampioana României: "Nu e uşor să refuzi dar acum antrenorii trebuie să se gândească bine. E normal să se gândească la tot ce se întâmplă la un club. Walter este prietenul meu, ştie foarte bine ce este în fotbalul românesc, la fel şi Mangia care a stat 2 ani de zile aici şi ştie"

După ce Bogdan Andone a motivat că a plecat de la FCSB din cauza faptului că doar Becali decide la echipă, Bergodi şi-a adus aminte despre perioada petrecută ca angajat la latifundiarului din Pipera: "Eu am lucrat şi nu am avut probleme. Numai un episod. Doar o problemă aşa dar nu chestia tehnico tactică, eu eram lăsat să antrenez  bine echipa şi nu am avut niciun fel de prtoblemă din punct de vedere tehnic".

Cristiano Bergodi a antrenat-o pe FCSB în 2009, timp de trei luni, despărţindu-se cu scandal de "roş-albaştri". 

Afla mai multe despre: cristiano bergodifcsb 

viewscnt
Articole similare