Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi: ”Meciul cu Hermannstadt este de şase puncte pentru noi!" Situaţie dezastruoasă pentru Voluntari: doar 8 puncte în 17 meciuri

VIDEO | Bergodi: ”Meciul cu Hermannstadt este de şase puncte pentru noi!" Situaţie dezastruoasă pentru Voluntari: doar 8 puncte în 17 meciuri

Superliga

Comentarii

FC Voluntari îşi face calcule disperate pentru a se salva de la retrogradare. Cu Bergodi pe bancă, ilfovenii nu au reuşit să obţină niciun punct în confruntările cu Viitorul şi cu CFR. Singurul succes din acest sezon rămâne cel cu Concordia Chiajna, din etapa a 12-a.

”Era greu pentru noi fiindcă am întâlnit în două meciuri, două echipe foarte bune. Cea mai bună echipă, CFR, care este şi pe primul loc şi Viitorul, de pe locul 3. O echipă care a dat patru goluri şi celor de la Dinamo”, a declarat Cristiano Bergodi.

Meciul de marţi, cu Hermannstadt, a devenit unul extrem de important pentru Voluntari. Ilfovenii vin după cinci înfrângeri consecutive, în care au primit 12 goluri şi au marcat doar două.

”Avem un meci foarte greu de şase puncte. Jucăm împotriva lui Hermannstadt, o echipă bătăioasă. Noi suntem într-un moment greu, dar am încredere în continuare, avem meciuri în care se poate lupta şi încercăm să facem acest lucru”, a spus antrenorul celor de la FC Voluntari în cadrul unei conferinţe de presă.

”Sunt dezamăgit şi eu pentru că avem atât de puţine puncte, dar sincer aştept meciul de mâine. Este un meci de şase puncte, decisiv, poate cel mai decisiv din campionat la momentul actual, plus că în sezonul acesta am jucat de doua ori împotriva lor şi de două ori am făcut aceleaşi greşeli şi am pierdut şi sper să evităm greşelile pe care le-am făcut în meciurile anterioare şi să obţinem victoria.
Un egal pentru noi nu este bun
”, a adăugat şi Igor Armaş.

După 17 etape, FC Voluntari rămâne lanterna roşie a campionatului, cu 8 puncte. Mai mult, are cea mai slabă defensivă din Liga 1, cu 34 de goluri primite.

Afla mai multe despre: bergoditelekom 

viewscnt
Articole similare