Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi, mulţumit după ce Voluntari a egalat în ultimul minut: "Sperăm să ne salvăm de la retrogradare"

VIDEO | Bergodi, mulţumit după ce Voluntari a egalat în ultimul minut: "Sperăm să ne salvăm de la retrogradare"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a obţinut un egal in extremis pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, după un gol marcat în al treilea minut de prelungire de Igor Armaş. Cu toate că echipa sa a evitat înfrângerea la ultima fază, Bergodi este mulţumit şi încrezător în şansele ilfovenilor.

"A fost ultima acţiune, dar a fost greu pentru că nu am riscat nimic. Pe un teren dificil de a juca fotbal, cu o echipă care se apăr bine, cu viteză pe contraatac, eu zic că şi ei au schimbat în stilul de joc, mai combinativ şi trebuie să fim mulţumiţi de acest rezultat, mai ales că avem continuitate în play-out. Trei victorii şi o remiză. Echipa încet încet de când am venit a căpătat încredere şi rezultatele ne-au dat încredere. Încet, încet am început să jucăm bine, trasee clare, echipa se apără bine şi joacă bine cu mingea. Sunt mulţumit de munca făcută şi sperăm să ne salvăm de la retrogradare.Când am venit şansele erau aproape zero.Trebuie să continuăm aşa. Să avem încredere, să lucrăm bine la antrenament şi la final ne vom bucura", a spus Cristiano Bergodi la microfonul Telekom Sport, la finalul meciului de la Călăraşi. 

În urma acestui rezultat, FC Voluntari este pe locul 9 în play-out, cu 21 de puncte. Egalul a întrerupt o serie de trei victorii reuşite de elevii lui Bergodi, care i-au scos din zona retrogradării. 

Afla mai multe despre: bergodivoluntari 

viewscnt
Articole similare