Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi nu disperă după eşecul cu Dinamo: ”Staţi liniştiţi, că vom găsi soluţii”

VIDEO | Bergodi nu disperă după eşecul cu Dinamo: ”Staţi liniştiţi, că vom găsi soluţii”

Fotbal

Comentarii

Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XI-a a Ligii I. Dinamoviştii s-au impus după un gol marcat în înferioritate numerică, în urma eliminării lui Deian Sorescu, jucător care a primit al doilea galben pentru o simulare. Oaspeţii au ratat un penalti, la scorul de 1-0.

”Staţi liniştiţi, că vom găsi soluţii. Dacă jucăm aşa cum am jucat azi, ce meci am pierdut, incredibil. Nu pot să reproşez nimic, numai că trebuie să lucrăm mai mult la faze fixe

Încet, încet sunt sigur că vom face o treabă bună şi sunt sigur că ne vom salva de la retrogradare. Dacă cineva se gândeşte că Voluntari e deja retrogradată pentru că avem cinci puncte, o să vadă la sfârşitul campionatului.

Am auzit tot felul de prostii despre Voluntari, că nu e pregătită fizic. Vedeţi astăzi cum am jucat şi cum am alergat”, a spus Bergodi la finalul meciului.

Voluntari rămâne pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu cinci puncte, în timp ce Dinamo face 13 puncte şi se apropie şi mai mult de locurile de play-off, la două puncte de Astra Giurgiu, ocupanta locului şase.

Afla mai multe despre: bergodifc voluntaridinamo,  

viewscnt
Articole similare