Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi s-a săturat de înfrângeri. A câştigat doar cu FCSB în campionat. Duminică îl va întâlni pe Croitoru

VIDEO | Bergodi s-a săturat de înfrângeri. A câştigat doar cu FCSB în campionat. Duminică îl va întâlni pe Croitoru

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari este ultima clasată din Liga 1. Ilfovenii au 7 puncte după 14 etape, iar în această etapă vor juca pe teren propriu cu FC Botoşani. Partida va fi duminică, de la ora 16:30, în direct pe Telekom Sport 1.

"E un meci foarte, foarte important, pentru că avem nevoie de puncte. Ultimele două meciuri din campionat, cu două remize, am întrerupt seria de şapte înfrângeri şi e normal că avem dorinţa de a câştiga acest meci pentru a urca un pic în clasament" a declarat Cristiano Bergodi la conferinţa de presă de dinaintea partidei. 
 
FC Voluntari nu poate urca în clasament, chiar dacă o va învinnge pe FC Botoşani. Ilfovenii sunt la patru puncte în spatele penultimei clasate, Academica Clinceni. 
 
"Campionatul e lung, trebuie să avem răbdare. Să avem şi atitudinea, dorinţa şi ambiţia pe care am avut-o anul trecut. Sperăm ca aceste două remize cu Hermannstadt şi cu Sepsi să ne poată aduce un pic de încredere. Şi eu am încredere în băieţii mei. Chiar dacă nu suntem într-o perioadă foarte bună, am încredere în ceea ce facem. Cred eu că, în fotbal, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Şi atunci nu trebuie să ne facem griji" , a continuat Bergodi. 

FC Voluntari - FC Botoşani, duminică, ora 16:30 - Telekom Sport 1 

"E foarte important să continuăm pe acest drum, după ce am luat două puncte şi am întrerupt această serie de rezultate negative. Trebuie să continuăm tot aşa. Va fi o partidă foarte dificilă, contra unei echipe importante din campionat. Trebuie să intrăm din primul minut foarte concentraţi şi cred că echipa vine cu un moral foarte bun. Cu siguranţă trebuie să adunăm puncte de la fiecare meci. Cu cât vom face mai multe puncte, cu atât ne va fi mai bine" , a declarat venezueleanul ilfovenilor, Franco Signorelli. 
 

Afla mai multe despre: liga 1voluntaribotosanibergodi 

viewscnt
Articole similare