Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bergodi s-a speriat de accidentarea lui Cicâldău, dar nu el a luat decizia de a îl schimba. Ce l-a nemulţumit la jocul echipei

VIDEO | Bergodi s-a speriat de accidentarea lui Cicâldău, dar nu el a luat decizia de a îl schimba. Ce l-a nemulţumit la jocul echipei
Comentarii

Cristiano Bergodi se poate declara un antrenor fericit după ce echipa sa a câştigat cu 4-1 la Viitorul Constanţa şi este pe primul loc, cu maximum de puncte, însă pe durata meciului, italianul a avut mai multe motive de îngrijorare.

Primul a venit după doar câteva minute din meci, atunci când Alexandru Cicâldău a fost lovit de Artean, iar mijlocaşul Craiovei a fost băgat direct în ambulanţă. 

"Am avut un moment când m-am speriat, sincer. Nu era nervos, dar ştiţi când ai o lovitură aici, s-a umflat imediat şi credea că putea sta pe teren, dar nu era aşa. A zis şi doctorul să îl scot", a declarat Bergodi. Antrenorul în cele din urmă l-a scos pe Cicâldău, care s-a întors pe stadion după ce a fost consultat în ambulanţă. 

Totodată, tehnicianul italian nu a fost mulţumit de jocul echipei în prima repriză, în special că Viitorul a egalat în minutele de prelungire: "În acest moment suntem mulţumiţi de ceea ce am făcut, în trei meciuri am luat nouă puncte şi suntem acolo. Dar campionatul e lung, obositor şi atunci nu e problemă că avem maximum de puncte. 

O parte din prima repriză nu mi-a plăcut deloc, după ce am dat gol ne-am relaxat şi ne-au taxat imediat. În a doua repriză am jucat cu mai multă determinare şi am dat goluri, am avut ocazii şi mă bucur", a mai spus Bergodi la flash interviu. 

Afla mai multe despre: bergodiu craiova 

viewscnt
Articole similare