Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Bestia" s-a întors la Raw! Întreg brandul condus de Kurt Angle e pregătit acum pentru WWE Greatest Royal Rumble

VIDEO | "Bestia" s-a întors la Raw! Întreg brandul condus de Kurt Angle e pregătit acum pentru WWE Greatest Royal Rumble

Sporturi americane

Comentarii

Au mai rămas trei zile până la cel mai mare Royal Rumble din istorie. Până la evenimentul care va avea loc în Arabia Saudită, universul WWE s-a acomodat cu superstarurile care au venit în Raw după draftul din acest an.

Brock Lesnar a apărut pentru prima dată în faţa fanilor după succesul de la WrestleMania. La "The Greatest Royal Rumble", "Bestia" va trebui să îşi apere din nou titlul Universal împotriva lui Roman Reigns, de această dată într-un Steel Cage match.

Pentru Bobby Roode, a doua săptămână la Raw nu a fost la fel de glorioasă ca prima. După victoria din main-event-ul săptămânii trecute,  fostul campion al Statelor Unite a pierdut azi-noapte meciul cu Elias.

Ascendent moral pentru "Woken" Matt Hardy şi Bray Wyatt. Până să se lupte cu Cesaro şi Sheamus pentru titlurile Raw Tag Team, în Arabia Saudită, "Woken" Matt Hardy şi Bray Wyatt au obţinut o victorie categorică împotriva celor din Ascension.

"Miz Tv" a dispărut de la Raw odată cu plecarea lui The Miz în SmackDown. Brandul roşu are însă o nouă emisiune: "The Sami & Kevin Show". Kurt Angle a fost primul invitat.

Ediţia inaugurală nu a decurs prea bine pentru Zayn şi Owens. Kurt Angle i-a pus într-un tag-team match împotriva lui Bobby Lashley şi Brown Strowman.

Rămaşi fără The Miz, Bo Dallas şi Curtis Axel au încer să formeze o nouă alianţă. Foştii membri Miztourage au încercat din răsputeri să îi convingă pe Seth Rollins şi pe Finn Balor. 

În schimb, alianţa dintre Dolph Ziggler şi Drew McIntyre se preconizează a fi una extrem de periculoasă. Titus O'Neil şi Apollo Crews şi au fost din nou victimele celor două noi superstaruri din Raw. 

Raw-ul s-a încheiat cu o bătaie generală între componentele diviziei feminine. Din toată nebunia a rezultat ceea ce pare un început de conflict între Ronda Rousey şi Mickie James. Prietena Alexei Bliss a simţit pe propria piele ce a simţit şi Stephanie McMahon la WrestleMania.

Afla mai multe despre: wwewrestlingraw 

viewscnt
Articole similare