Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Betis - Real Madrid 2-1. Rubi îl bate pe Zidane. Los Blancos cedează primul loc în La Liga

VIDEO | Betis - Real Madrid 2-1. Rubi îl bate pe Zidane. Los Blancos cedează primul loc în La Liga

Real Madrid

Comentarii

Real Betis Sevilla a trecut de Real Madrid cu scorul de 2-1. Christian Tello a marcat golul victoriei în minutul 82. Prestaţie slabă a madrilenilor, care cedează prima poziţie în clasamentul din Spania

Real Madrid a făcut un nou pas greşit în La Liga şi a plecat învinsă de pe terenul lui Betis. Galacticii s-au trezit conduşi din finalul primei reprize. Sidnei a înscris pentru echipa lui Rubi. La cabine s-a intrat însă tot la egalitate. Real a beneficiat de un penalti, iar Benzema a transformat cu încredere de la punctul cu var. În repriza a doua, ambele echipe au irosit şanse uriaşe de a trece în avantaj.. Joaquin a ratat singur cu portarul, apoi bara a salvat-o pe Betis la şutul lui Mendy. Gazdele au dat lovitura cu câteva minute înainte de final. Tello a marcat, iar Betis - Real s-a terminat 2-1. Galacticii au rămas astfel pe poziţia a doua, la două puncte în urma rivalilor de la Barcelona. 

Echipele de start:

Betis: Joel; Emerson, Bartra, Sidnei, Álex Moreno; Edgar, Guardado, Canales; Fekir, Joaquín, Loren

Real Madrid:  Courtois; Militao, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Lucas Vázquez, Benzema, Vinícius

Min 82. Cristian Tello marchează pentru Betis. 

Min 47. Penalty pentru Real Madrid. Execută Benzema şi madrilenii restabilesc egalitatea.

Min 40. Gol Betis. Sidnei marchează cu o execuţie superbă!

Real Madrid pleacă la Sevilla în căutarea punctelor care să o readucă pe primul loc în La Liga. Trupa lui Zinedine Zidane a căzut pe locul doi în clasament, după ce Barcelona a câştigat cu 1-0 meciul jucat pe teren propriu Real Sociedad. Madrilenii sunt la două puncte în spatele catalanilor, cu un meci mai puţin disputat.

Meciul de pe "Benito Villamarin" va fi un spectacol garantat, având în vedere că statistica spune că fiecare meci jucat de Betis pe teren propriu cel puţin două goluri, iar în ultimele opt cel puţin trei goluri. Totuşi, Betis a câştigat un singur meci pe teren propriu din ultimele patru.

LIVE VIDEO | Betis - Real Madrid, duminică, de la 22:00, pe Telekom Sport 4 şi telekomsport.ro

Nabil Fekir şi Karim Benzema sunt jucătorii de urmărit în partida de la Sevilla, doi dintre cei mai importanţi, dacă nu cei mai importanţi din cele două formaţii. În tur, Betis a ţinut-o în şah pe Real Madrid pe teren propriu. Partida s-a terminat 0-0. În ultimele cinci confruntări directe, Betis şi Real Madrid şi-au împărţit victoriile: fiecare a câştigat de două ori, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Afla mai multe despre: real madridbetisla liga 

viewscnt
Articole similare