Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bianca Andreescu a făcut o nouă victimă şi s-a calificat în finala de la Indian Wells

VIDEO | Bianca Andreescu a făcut o nouă victimă şi s-a calificat în finala de la Indian Wells

Tenis

Comentarii

Bianca Andreescu îşi continuă traseul impresionant de la Indian Wells şi este tot mai aproape de câştigarea primului trofeu din carieră. Jucătoarea din Canada cu origini româneşti s-a calificat în finala turneului din California.

Bianca Andreescu (nr. 60 WTA) a învins-o sâmbătă dimineaţă pe Elina Svitolina (nr. 6 WTA) în trei seturi, 6-3, 2-6, 6-4, într-un meci care a durat două ore şi 12 minute şi s-a calificat în finala turneului Indian Wells, acolo unde Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală. 

Jucătoarea născută în anul 2000 în Canada, dar din părinţi români, a câştigat primul set în doar 34 de minute, urmând ca ucraineanca Svitolina să îşi adjudece setul doi. Setul decisiv, care a durat nu mai puţin de o oră, a fost unul de mare luptă, dar care a arătat potenţialul formidabil pe care îl are tânăra de doar 18 ani. În finală, Andreescu va juca cu Angelique Kerber (nr. 8 WTA). În cazul în care jucătoarea din Germania va câştiga turneul, va urca peste Simona Halep în clasamentul WTA. 

În acest moment, în clasamentul live, Bianca este pe locul 33, dar dacă va câştiga marea finală va intra în top 30, mai exact ea va ocupa poziţia cu numărul 24. Vizibil emoţionată după victoria istorică de la turneul din California, Andreescu a declarat că este incredibil ceea ce a realizat.

Afla mai multe despre: bianca andreescuindian wells 

viewscnt
Articole similare