Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bianca Andreescu trăieşte un vis! Imagini de colecţie: cum a putut fi primită în Canada după victoria de la Indian Wells

VIDEO | Bianca Andreescu trăieşte un vis! Imagini de colecţie: cum a putut fi primită în Canada după victoria de la Indian Wells

Tenis

Comentarii

Bianca Andreescu (18 ani) traversează fără îndoială cele mai frumoase momente ale scurtei cariere din tenisul profesionist, după ce a cucerit turneul de la Indian Wells şi a ajuns până pe locul 23 WTA după un început de 2019 excepţional.

Tânăra jucătoare de origine română a fost primită ca o adevărată vedetă la revenirea în Canada şi în ultimele zile şi-a făcut apariţia la multe evenimente publice, fiind întâmpinată cu multă căldură de zecile de mii de fani.

Mai întâi, Bianca şi-a făcut apariţia la meciul de fotbal dintre Toronto FC şi echipa lui Alex Mitriţă, New York City FC, unde a adus mingea înainte de startul partidei, iar ulterior a fost în centrul atenţiei şi la partida din NBA dintre Toronto Raptors şi Orlando Magic, unde a primit cadou un tricou personalizat.

Între cele două evenimente, Bianca şi-a făcut timp şi pentru o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe contul oficial TwitterCanada, unde a comunicat cu fanii ei.

Afla mai multe despre: bianca andreescucanadatenis 

viewscnt
Articole similare